Inspiratie: Talia Joy Castellano

Talia Joy Castellano is een dertien jarig meisje en zij is een is bekende beauty blogger of eigenlijk vlogger want ze maakt allemaal youtube video’s. Eén van haar video’s werd meer dan 14 miljoen keer aangeklikt!

Wat maakt Talia zo bijzonder?

Talia heeft in 2007 de diagnose kanker gekregen. Ze draagt geen pruiken om haar kaalheid te verbergen maar gebruikt juist make-up om haar zelfvertrouwen een boost te geven. En de make-up is is een afleider want volgens Talia “mensen kijken dan naar mijn gezicht in plaats van naar mijn kale hoofd’. Een echte pruik wil ze niet dragen omdat ze zich daar niet gemakkelijk bij voelt. Haar lijfspreuk is: “My make-up is my wig”. De vooruitzichten voor haar zijn somber.

Een mooi voorbeeld van positviteit en doorzettingsvermogen.

Dankzij haar liefde voor make-up en inspirerende beauty video’s belandde ze in de tv-show van Ellen DeGeneres. Daar kreeg zij te horen dat het make-up merk CoverGirl haar gezicht voor een campagne te gebruiken.

Geweldig dat CoverGirl dit doet. Als ik dit weer zien en lees dan denk ik weer even: “waar maak ik me druk over”.

Zelf zou ik nooit kijken naar zo’n jong meisje wat over make-up blogt omdat ik het te jong vindt maar is het niet de video’s die je hier inspireren dan is het wel het verhaal erachter. 

Video Talia Joy Castellano by Ellen


Tags

CoverGirl, Inspiratie voor jezelf, make-up, Talia Joy Castellano, zelfvertrouwen


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>