Ik ben niet meer dezelfde als vroeger…zeggen ze.

ik ben niet meer dezelfde als vroegerSinds een tijdje ben ik terug fullspeed bezig met een boel leuke dingen met Krijtlijn & naast Krijtlijn, waar ik dikke fun mee heb.

Vroeger was schrijven bv echt een hel. Een opstel moeten schrijven voor school was telkens een ware strijd waar ik door moest. Nu vind ik het ZALIG  & ben ik op m’n sokken begonnen aan het schrijven van mijn eerste boek.

Waarom? Wel, omdat ik de schrijfmicrobe echt zwaar te pakken heb gekregen en er eigenlijk al jaren allerlei ideetjes door m’n hoofd spoken, die aanleunen bij wat we straks met Krijtlijn gaan doen, dat de tijd is gekomen om er eindelijk iets mee te gaan DOEN.

Geen excuses meer…

Niet meer : Pfff, ‘t is te warm vandaag

Ook niet meer : Ik heb nog 100 andere dingen te doen, maar gewoon zwijgen, fles water naast me & Little woef daar nog eens naast, handoek in m’n nek, laptop voor me en ACTIE !

Ik schijn zelfs saai te zijn geworden sinds ik dat besluit heb genomen. Maar zelf zie ik het anders…

Voor mij is het een teken dat ik na 39 jaar diepe dalen, hoge pieken & veel levenslessen eindelijk de weg gevonden heb van het pad die het beste bij mij past. Dit pad voelt dan ook zo goed, dat ik er ook helemaal voor ga en ik het ook zal blijven bewandelen, tot ik helemaal thuiskom.

Thuiskomen bij mezelf & thuiskomen met mijn zielsproject Krijtlijn.Met Krijtlijn wil ik er ook voor zorgen dat anderen ook mogen thuiskomen.

Ik voel dat ikzelf ook nog véél nieuwe inzichten zal krijgen tijdens de voorbereidende werken en dus ook nog zal veranderen, maar ik noem het liever “groeien”.

ik ben niet meer dezelfde als vroeger1En weet je?

Ik ben dankbaar voor deze tocht, met pijnlijke momenten en al, want zij vormen mij tot de vrouw die ik al lang wilde zijn, maar tot nu toe niet kon zijn door allerlei bellemerende gedachten,zoals : Zal mijn omgeving dit wel pikken?

Alle andere gedachten zal ik jullie besparen, want dan ben ik morgen nog bezig. Maar plots heb ik voor mezelf de klik gemaakt, dat iedereen mag denken over mij wat ze willen & ik ben het zelfs met bepaalde minder positieve meningen eens, zoals : Ze is eigenwijs, ze is veeleisend & nog van dat, want wie ik ben geworden vind ik TOP .

Nog eventjes en ik ben klaar om het licht in mij te doen schitteren over de grote nieuwe start!

Ben jij klaar om te schitteren en een nieuwe start te gaan maken?


Tags

actie, Ik ben niet meer dezelfde als vroeger, schitteren, veranderen


Misschien vind je dit ook leuk:

Leef jouw Leven

Leef jouw Leven

Wensen

Wensen

Het ideale plaatje

Het ideale plaatje
 • Renske schreef:

  Wat zijn jouw verhalen toch altijd zo inspirerend voor mij! Ga zo door met deze geweldige site!

  • Dank je wel Renske, je bericht waardeer ik zeer. In dit geval dank voor blogster Sophie 😉

   Warme groet, Marian

  • Hoi Renske,

   Wat lief! Je reactie waardeer ik enorm. Bedankt.

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >