Hoe vul ik mijn prioriteiten in? (in het boek 5 stappen per dag)

In mijn Besloten Facebook Groep kwam een mooie vraag van Melanie binnen over hoe ze de prioriteiten moest invullen in het boek '5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven'.  Ze wilde graag ook wat voorbeelden zien.

Over de vraag over affirmaties zal ik een andere video maken.

Hoe vul ik mijn prioriteiten in?

In de video heb ik het nog even over tijd en bedoelde ik onderstaand bericht:

Weet jij dat  je een magische bank bezit? 

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Laat gerust een reactie achter. 

With love, 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

5 stappen per dag, manifesteren, passie ontdekken, prioriteiten stellen, tijd


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Heerlijk down to earth Marian, inderdaad maak het jezelf niet te moeilijk. Kijk naar wat jou gelukkig maakt. Love it.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >