Manifestatie Oefening / Spel – Deel 2

Manifestatie oefening

Het was niet mijn bedoeling op een deel 2 te maken van de Manifestatie Oefening maar ik heb zoveel leuke en mooie reactie gehad. Dankjewel hiervoor. Ook heb ik wat vragen / twijfels gelezen en daar wilde ik wat dieper op in gaan. 

Laat hieronder gerust je reactie achter. 

Volgende week ga ik een subliminal met je delen over loslaten. Abonneer je gerust op mijn YouTube Kanaal of podcast.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten!

With love, 

Uitgelicht 

Just Be You Scheurkalender voor meer zelfliefde, positiviteit en geloof in jezelf

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

Blue Monday

Blue Monday
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>