Manifestatie Oefening / Spel – Deel 2

Manifestatie oefening

Het was niet mijn bedoeling op een deel 2 te maken van de Manifestatie Oefening maar ik heb zoveel leuke en mooie reactie gehad. Dankjewel hiervoor. Ook heb ik wat vragen / twijfels gelezen en daar wilde ik wat dieper op in gaan. 

Laat hieronder gerust je reactie achter. 

Volgende week ga ik een subliminal met je delen over loslaten. Abonneer je gerust op mijn YouTube Kanaal of podcast.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten!

With love, 

Uitgelicht 

Just Be You Scheurkalender voor meer zelfliefde, positiviteit en geloof in jezelf

Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.