Het geheim om jezelf te ontdekken.

het geheim om jezelf te ontdekkenDoor te schrijven sta je stil bij de gedachten die je bezig houden. Je kan ook gebruik gaan maken van een dagboek om positief te leren denken door alleen maar op te schrijven wat je deze dag voor positiviteit hebt meegemaakt.

Waar je je op richt dat groeit. Je zal dus steeds meer positief gaan worden. Dit is ook de eerste stap die ik heb genomen om te leren positief te denken en handelelen.

Als je vergeet in je dagboek te schrijven…

Daar heb ik nu iets voor gevonden. Op http://ohlife.com is een programma dat je een email stuurt met de vraag “hoe je dag en/of week is geweest”. Handig als je wel een dagboek wilt bijhouden maar hier niet gedisciplineerd in bent.

Een andere mogelijkheid is om een brief te schrijven aan de toekomstige JIJ. Dit is heel leuk om te doen. Je kunt hierbij gebruik maken van www.futureme.org. Lees hier mijn eerdere blog bericht over een brief schrijven aan jezelf.

Schrijf jij in een dagboek?

 


Tags

brief aan jezelf, dagboek, jezelf


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • trouwe lezer schreef:

  Hallo Marian, Ik ben 2 weken geleden begonnen met een dagboek. Ik schrijf elke dag van alles van mij af. Wat goed ging, wat ik voelde, waar ik bang voor ben. Alles gewoon. Voelt goed. Soms schrijf ik met een glimlach en dan weer met een traan, maar ik voel dat dit gaat helpen. Ik heb geen mensen om mij heen waar ik mijn gevoel mee kan/wil delen, omdat deze soms heftig zijn. Dit kan mij helpen. Fijn om dat ook in jouw blog te lezen.

  Wilde ik even met je delen.

  Fijne avond en bedankt voor deze site. Ik lees het altijd erg graag
  liefs

 • hallo Marian,

  ik schrijf zeker in een dagboek, en wat nou zo grappig is, gisteren ochtend schreef ik ook in mijn dagboek “Waar je je op richt dat groeit”…Ik vind het heerlijk op positieve dingen neer te zetten, en dat brengt me dan weer op leuke ideetjes.
  groet els

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.