Drie manieren om af te komen van het schoonheidsideaal

Drie manieren om af te komen van het schoonheidsideaalVeel mensen (lees vrouwen) hebben moeite met het vinden van een juiste balans tussen zich goed voelen en er goed uitzien.

Drie manieren om af te komen van het schoonheidsideaal

Het belangrijkst is om rust te vinden en je te ontdoen van het schoonheids ideaal.

Schoonheid is jezelf zijn, blij zijn met jezelf en je niet druk maken wat anderen van je denken.

1. Vergelijk jezelf niet met anderen mensen

Het is niet wat het lijkt wat het is. Vergelijk jezelf absoluut niet met de afbeeldingen in magazine want deze geven een vertekend beeld. Heb jezelf niet het perfecte figuur? Heb je niet de perfecte maten? Het is OKE! Je bent goed zoals je bent, je bent een mens! Waar je aandacht op richt dat groeit. Richt je op wat je bent: vriendelijk, mooi, grappig, twinkelende ogen… en maak je mooie lijst maar af.

2. Wat is schoonheid? 

Wat is schoonheid voor jou? Is dat een perfect figuur met een perfect uiterlijk? Doe de dingen die je leuk vindt en je zult gaan stralen en dat is, naar mijn idee, echte schoonheid!

Richt je aandacht op alles wat mooi en goed is in je leven. Oefen jezelf erin om overal schoonheid te zien.

In de bloemen langs de weg, het spelen van kinderen, de lach van een voorbijganger. Ben alert en je zult veel meer ontdekken dan je voor mogelijk houdt. En het mooie is, waar je je op richt dat groeit. Er zal steeds meer schoonheid in je leven zijn waardoor jij je steeds beter gaat voelen en meer van al dat moois zult aantrekken in je leven. De moeite van het proberen waard, toch?

3. Hou van jezelf

Eigenlijk valt bovenstaande punt hier ook in. Jezelf omringen met onvoorwaardelijke liefde, geeft jezelf een geweldig gevoeld maar stelt je ook in staat om lief te hebben en om jezelf te waarderen.

Be Beautiful! Ongeacht of jij vindt dat je voldoet aan de gangbare normen. Schoonheid is een innerlijk gegeven wat maakt dat je gaat stralen! Zelfvertrouwen heet dat.

Van Jezelf Houden is de nummer één ding om de stress van je af te gooien van de maatschappij. Als je in de spiegel kan kijken en jezelf kan waarderen om wie je bent en je onvolmaaktheden kan accepteren, dan heb je echt schoonheid ontdekt.

Omarm jezelf, omarm je lichaam en straal dit uit! Dan pas weet je wat het is om mooi te zijn en daar kan geen nummer van de weegschaal tegen op! 

[divider scroll_text=””]

Van jezelf houdenHoud je van jezelf, dan straal je dat uit. Je voelt dat jij er mag zijn. Je praat positief tegen jezelf en over jezelf. Je stimuleert jezelf. Je vergroot jouw vermogen om liefde te ontvangen en te geven. Jij weet dat je de moeite waard bent om van te houden. Klik hier voor de effectieve 21 stappen…

[divider scroll_text=””]

 

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

hou van jezelf, jezelf, schoonheid, schoonheidsideaal, van jezelf houden, weegschaal


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >