Gepest maar trots

Gisteren kwam ik op facebook de pagina “Gepest Maar Trots” tegen en wat een geweldig idee om dit neer te zetten.

Wat is de doelstelling van Gepest maar trots?

Met de verhalen willen ze degenen bereiken die gepest worden, het besef komt dat het beter wordt. Dat is namelijk echt zo. Aldus de site.

Ik kan dit alleen maar beamen en ik heb een klein stukje geschreven op de facebook site maar ik zal nog eens een uitgebreid verhaal schrijven. Ik heb dit altijd een beetje naar achter geschoven met de gedachten: ‘gedane zaken nemen geen keer’. Dat ik erg gelukkig ben geworden ondanks het pesten en dat ik het geluk heb gehad om het om te buigen naar het positieve ervaar ik als geweldig.

Dat is ook de reden dat ik het zo super vindt dat de site is opgericht!

Zoals je misschien al weet heb ik geleerd om positief te worden nadat ik ben opgevoed door een zeer negatieve moeder. Ik zag de wereld vaak zwart/wit. De eerste stap naar meer zelfvertrouwen is geweest het leren positief denken.

Dat er dan een website komt (waarom heb ik dit niet bedacht??) met verhalen wat het pesten je heeft gebracht en hoe je het om kan buigen daar kan ik alleen maar achterstaan. Dit geeft zo’n motivatie en inzicht voor anderen mensen die de switch nog niet hebben kunnen maken of die nog helemaal in het ‘pest’ gedrag zitten.

Lees de verhalen van anderen mensen. Kijk of je er een voorbeeld in ziet, richt je op het positieve, stuur deze mensen anders een facebook bericht als je vragen hebt. Nee heb je, ja kan je krijgen. Maak je niet druk wat een ander van je denkt, luister naar je hart.

Gepest maar trots

VOOR WIE IS DE SITE?

Deze site is voor iedereen die gepest is of wordt. Voor iedereen die nog nooit gepest is. En zelfs voor de ‘pesters’. Ons doel is om zoveel mogelijk meer en minder bekende mensen te verzamelen en hun verhalen op deze site te delen. Dus bekende gepeste maar trotse collega’s, meld je aan via deze pagina. En op de aan deze site gekoppelde facebook-pagina kan iedereen zijn eigen verhaal kwijt. En vertel je verhaal alsjeblieft. Delen en uiten vormen namelijk een groot onderdeel van het proces naar BESEF. Besef dat het beter kan en wordt.

WAAROM DEZE SITE?

Fred en Jamai willen met hun verhalen bereiken dat bij degene die gepest worden, het BESEF komt dat het beter wordt! Dat is namelijk echt zo. Het heeft misschien wel niet zoveel zin om de pesters aan te pakken. Die zullen er altijd blijven, helaas, het heeft wel zin om de ‘gepesten’ een hart onder de riem te steken. Te steunen en te motiveren.Wij kennen zoveel mooie en bijzondere mensen die vroeger gepest zijn die nu een prachtig succesvol leven leiden.

En met succesvol bedoelen we echt niet alleen de bekende mensen of de mensen met veel geld. Maar mensen die gelukkig zijn met wat ze doen en een positief leven leiden.

En geloof ze dat kan! En die positieve verhalen gaan ze op de site verzamelen, zodat iedereen ze kan lezen en gebruiken.

Daarom hopen Fred en Jamai dat ons verhaal, hoe beknopt ook, mensen kan inspireren en ondersteunen. En dat – want daarom is deze site er nu – we nooit meer hoeven te lezen dat er een meisje van 15 voor de trein is gesprongen.

De website van Gepest maar trots: www.gepestmaartrots.nl en voor facebook: www.facebook.com/gepestmaartrots

Ben jij gepest? Heb jij dit om kunnen draaien naar het positieve? Leuk als je een reactie wilt achterlaten.


Tags

gepest maar trots, inspireren, motiveren, positief


Misschien vind je dit ook leuk:

Leven zonder spijt

Leven zonder spijt

Yeah… ik heb nieuws…

Yeah… ik heb nieuws…
 • Dank je wel voor het delen. Ik heb het nog niet om kunnen zetten naar iets waar ik trots op ben maar dank je wel voor dit mooie blog bericht. Ik ga het zeker lezen en ik hoop dat ik er motivatie uit kan halen en inspiratie.

  • Hoi Mary,

   Dank je wel voor je reactie. Er staan hele mooie verhalen op en ik weet zeker dat je de inspiratie zult vinden om verder te gaan. Heb je vragen? Stuur deze mensen gewoon een facebook bericht en ik weet zeker dat ze je vragen graag beantwoorden. Laat je het nog weten?

   Warme groet, Marian

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.