Geluksmomenten #8

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil.

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

geluksmomenten

Ik ga even langs mijn vriendin en Bor ligt zo mooi op zijn mand met
zijn kleed en de tulpen ;-).

een brief schrijven aan jezelf

Ik ben begonnen met een brief schrijven aan mijn toekomstige zelf.
Klik hier om er meer over te lezen. Heb jij al eens een brief geschreven
aan je toekomstige zelf?

Geluksmomenten, Tshirt Just Be You

Mijn dochter gaat meedoen met de Cheese Challenge en vroeg of
Just Be You nog wilde sponsoren. Natuurlijk doen we dat. Mijn vriendin
heeft de t shirts voor haar bedrukt.

Boeddha wisselhanger met hartVan de week heb ik de weer nieuwe Boeddha’s sleutelhangers
aangevuld in de Feelgood shop. De voorraad wordt deze week
weer aangevuld.

Geluksmomenten Catrice oogschaduw

Ik ben helemaal gek van de Nude kleur en van de week deze
oogschaduw van Catrice gescoord bij de Kruitvat.

Geluksmomenten

Van de week toen ik thuis kwam snel een foto van de mooie lucht
genomen.

geluksmomenten

Staat er nog positief nieuws in de krant?

geluksmomenten

Perfecte combinatie voor de zaterdagochtend 😉

geluksmomentengeluksmomenten
Ik ben nog even bij de Bennen Sennen pups gaan kijken. Wat
zijn ze leuk. Marjo heeft er nog enkele te koop…

Geluksmomenten

Oh wat ben ik toch gek van de zon en zondag heerlijk vroeg op en
een stuk gelopen met Beau, onze labrador, van bijna acht jaar.

Wat zijn jouw geluksmomenten van deze week geweest?


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Mooi stuk.

  Er is ook veel onderzoek gedaan dat uitwijst dat je gelukkiger wordt als je af en toe stilstaat bij de mooie momenten.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.