Geluksmomenten #4

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil.

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Helaas ben ik een foto vergeten te maken van mijn gesprek met Marjan de Groot. Wij hebben even kennisgemaakt en een lekker bakje koffie gedronken.

 

geluksmomenten smartphonehoesje
Ik kreeg de smartphonehoesje opgestuurd met het logo van Just Be You.
Zo spoedig mogelijk winactie en natuurlijk in de webshop.

geluksmomenten handwritten

De postbode heeft het deze week druk gehad ;-). Van handwritten.nl kreeg ik deze
geweldige kaartenset opgestuurd. Ook binnenkort hier meer over.

geluksmomenten

Code geel. Iedereen vroeg op weg naar huis en ik vertrouw gewoon op de NS 😉

geluksmomenten #iynis

Ik was met mijn meiden bij de uitzending van All You Need Is Love. Ontzettend leuk
om mee te maken en voor de jongste dochter vond het leuk.

geluksmomenten film kijken

Heerlijk relax een film kijken. Ik keek ‘The Vow”. Een mooie film.

geluksmomenten

Van tekstopcanvas.nl kreeg ik dit canvas bord opgestuurd. Deze komt op mijn kantoor te hangen!
Binnenkort ook meer informatie online.

geluksmomenten koolhydraat vrije eimuffins

Ik ben weer een beetje aan het opletten en ik maakte deze koolhydraat arme
ei muffins. Lekker voor tussendoor of als lunch.

Wat waren jouw geluksmomenten de afgelopen week? Leuk als je dit wilt laten weten door een reactie hieronder achter te laten.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Lieve mensen,

  Nu ik bewuster oplettend ben op de mooie, kleine, maar eigenlijk O zo GROOTSE dingen, zie ik ontelbaar veel mooie dingen:

  Een lieve kaart van mijn tante, mijn moeder die ondanks haar psyche, borstkanker, hartproblemen én invalidateit, vandaag tóch straalde op haar 61e verjaardag, Mijn man die me elke keer als hij thuis is en ik de trap af strompel, komt opvangen van de laatste treden en me dan lekker knuffelt, eindelijk (op mijn 40e) vi smoothies gezond leren koken en eten, het dansen van ons woefje als hij uit of eten wil, de supergrote ogen van onze poes Max, de knuffelfactors en hee eigen karaktertjes van onze andere katjes, mijn verstandelijk beperkte nichtje die me een muziekdoosje komt brengen met een dansend poppetje erin en dan zegt als ik verdriet heb: “Nu niet meer huilen, lieve tante”. Mijn neefje die zegt dat ik over 2 jaar vast geen auto meer hoef te rijden als ik een keer niet goed kan rijden, want dan kan hij het voortaan, zijn uitnodiging voor de dans na de eerste dans met zijn vrouw als hij ooit trouwt, mijn buren die me altijd een hart onder de riem steken me nemen zoals ik ben. de vele appjes en berichtjes van lieve kennissen en vrienden, onze zorgzame Bea, die ons al 6 jaar met zoveel vrolijkheid bijstaat, de pleziertjes op de zorgboerderij en de knusheid van daar. Maar wacht even… ik stop even. Wil nog wat leuke dingetjes bewaren. Want volgende week ga ik weer verder. Al zullen er altijd geluksmomentje bij komen en ik niet uitverteld raken. Maar nog één afsluiter dan: , Marjan (‘één van fijne en talentvolle de blogsters van onze aller Marian) weet al wat ik heerlijk vind…. lekker mijn blote voeten door het natte, koude gras lopen!

  Hartelijke groet, Janna

  • WoW, Janna wat een mooie dingen heb je daar op een rij gezet! Ik heb er een grote glimlach van op mijn gezicht. Dank je wel voor het delen!

   Warme groet, Marian

 • Marjan schreef:

  Dat was zeker gezellig Marian, volgende keer maken we een heleboel selfies! 🙂
  Om blij van te worden al die geluksmomenten bij elkaar. Leuk!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >