Film van jouw leven ism Wouter ter Reehorst

In samenwerking met Wouter ter Reehorst is de cursus Film van jouw Leven ontstaan. Wouter is auteur van het boek ‘Succesvol als ZZP’er.

De cursus heeft ook een beetje een zakelijke inslag en Wouter heeft er een mooie combinatie gemaakt.

Succesvol ondernemen vergt kennis van ondernemen zelf, maar ook van wie jij bent en wat je in het leven allemaal wilt bereiken. Film van jouw leven is niet alleen een zakelijke routeplanner waarmee je files, wegomleidingen, afgesloten paden en overvolle wegen vermijdt, maar je ook leert naar jezelf te kijken om vervolgens het beste uit jezelf te halen. En zo – alsof jouw leven een film is – echt dat te doen wat bij jou past, en waarin je jouw ‘ding’ doet. En waarbij Film van jouw Leven je laat zien hoe je allerlei valkuilen vermijdt en zo snel mogelijk iets opbouwt waar je trots op mag zijn: jezelf en je eigen zaak.

Film van jouw Leven

Jouw leven is een film waard! Jij hebt de hoofdrol.

In Hollywood hebben ze belangstelling voor je! Ben je al gebeld?

Ze willen een film over jouw leven maken. Verschillende producenten hebben aangekondigd te zullen vechten om het contract met je. Entertainment advocaten zoeken je telefoonnummer om hun diensten aan te bieden. Diverse bekende acteurs en actrices laten spontaan je naam vallen en hinten op een rol in de film.
Op infolist.com staat je naam in hoofdletters. De redactie van Variety stuurt binnenkort een sterreporter uit Los Angeles voor het achtergrondverhaal The making of…’.

Er is echter een klein probleem. Of noem het een uitdaging. Het budget voor deze film is nog niet rond en de vraag aan jou is of je zo vriendelijk wilt zijn om niet alleen de hoofdrol te spelen, maar ook om het script te schrijven. Oh ja, en of je tegelijk de regisseur wilt zijn, want jij kent het script immers het best. Tot je verbazing hoor je jezelf ‘ja’ zeggen op al deze vragen. Maar zodra de eerste euforie plaatsmaakt voor de realiteit, bekruipt je een gevoel van onrust en ongemak.

‘Is mijn leven een film waard?’coverbox Film van jouw Leven
 ‘Zou iemand naar deze film willen kijken?’

Deze vragen dringen zich bij je op. En onvermijdelijk kom je uit bij de vraag:

‘Weet ik wat ik met mijn leven wil doen?’

Als jij deze vraag met ‘ja’ beantwoordt, maken wij in gedachte een diepe buiging voor je, want het heeft ons jaren gekost om erachter te komen. En geef je ‘nee’ als antwoord, mogen wij dan voorstellen dat wij je helpen bij het schrijven van het script?

Film van jouw leven – de online cursus

Ga 8 weken met ons op filmexpeditie en leer tijdens deze online cursus het scenario te schrijven voor de Film van jouw leven.

Een leven vol plezier, verrassingen, hoogtepunten en natuurlijk ook dieptepunten of leermomenten – het is tenslotte een film en ook de film van jouw leven moet fascinerend zijn. Voor de mensen om je heen, maar vooral voor jezelf.

Klik hier voor meer informatie en maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.


Tags

film, film van jouw leven, hoogtepunten, online cursus, regisseur van je eigen leven, uitdaging


Misschien vind je dit ook leuk:

Motivatie nodig?

Motivatie nodig?

Wat is jouw grootste uitdaging?

Wat is jouw grootste uitdaging?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>