Only You, Coffee Break

Ik beken maar eerlijk…. Ik had geen zin meer in zomer kleuren 😉

Van de week liep in ICI Paris binnen en vroeg om een mooie taupe kleurige nagellak die een beetje ‘hip’ is. Ik zelf ben heel slecht in kleuren uitkiezen. Ik moet het gewoon zien of bij iemand op de nagels zien en dan vragen welk merk het is en waar het om gaat. Om het moment was er een aanbieding van 3 flesjes nagellak “Only You” voor € 10,00. Deze dame  (ik dus) wist alleen niet welke kleuren dus de reclame genegeerd en gewoon 1 flesje gekocht.

Hieronder de kleur. Ik heb de eerste laag een beetje dun erop gesmeerd maar in twee lagen moet deze heel goed dekken. Ik ben er blij mee en zal deze zeker veel meer gaan gebruiken.

only you, coffee break

Heb jij een mooie kleur nagellak? Leuk als je deze met mij wilt delen.


Tags

coffee break, nagellak, only you


Misschien vind je dit ook leuk:

Only You, Coffee Break

Only You, Coffee Break
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.