Only You, Coffee Break

Ik beken maar eerlijk…. Ik had geen zin meer in zomer kleuren πŸ˜‰

Van de week liep in ICI Paris binnen en vroeg om een mooie taupe kleurige nagellak die een beetje ‘hip’ is. Ik zelf ben heel slecht in kleuren uitkiezen. Ik moet het gewoon zien of bij iemand op de nagels zien en dan vragen welk merk het is en waar het om gaat. Om het moment was er een aanbieding van 3 flesjes nagellak “Only You” voor € 10,00. Deze dame Β (ik dus) wist alleen niet welke kleuren dus de reclame genegeerd en gewoon 1 flesje gekocht.

Hieronder de kleur. Ik heb de eerste laag een beetje dun erop gesmeerd maar in twee lagen moet deze heel goed dekken. Ik ben er blij mee en zal deze zeker veel meer gaan gebruiken.

only you, coffee break

Heb jij een mooie kleur nagellak? Leuk als je deze met mij wilt delen.


Tags

coffee break, nagellak, only you


Misschien vind je dit ook leuk:

Only You, Coffee Break

Only You, Coffee Break
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>