Een telefoontje en je hele leven is anders..

Op Facebook heb ik even een video gemaakt over het ene telefoontje wat mijn wereld op zijn kop heeft gezet!

Heb je geen geluid? Klik dan even rechts op het geluid icon om deze aan te zetten 😉.

Just Be You besloten Facebook Groep >>

With love,


Tags

kan zo anders zijn, positief denken, spannend


Misschien vind je dit ook leuk:

Blijf vertrouwen

Blijf vertrouwen

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?
 • Arianne schreef:

  Super veel sterkte Marian, en idd, we moeten genieten van de kleine dingen <3

 • Heel veel sterkte, beterschap en liefde

  Lieve groet

 • Esther schreef:

  Hallo Marian Wat naar van je dochter en schoonzoon. Ik wens je veel sterkte de komende tijd! Ik weet dat het niet niks is zo’n zware hersenschudding. Heel belangrijk dat ze goed de tijd nemen voor hun herstel. Liefs Esther

 • JoniJill schreef:

  Lieve Marian, met tranen in mijn ogen zit ik naar jouw verhaal te luisteren. Jouw oprechtheid en openheid raakt mij. Ik zelf ben dan geen moeder, maar ik kan mij voorstellen dat de grond onder je wegzakt wanneer zo’n telefoontje over jouw dierbaren binnenkomt. Wat ben ik blij en opgelucht voor jou en jouw gezin, dat het scooterongeluk een goede afloop kent! Heel veel sterkte voor jou en jouw gezin en uiteraard een spoedig herstel voor jouw dochter en schoonzoon gewenst. Veel liefs!!

 • Rianne schreef:

  Lieve Marian, ik wens jullie veel sterkte toe en beterschap voor jouw dochter en schoonzoon.

 • Warme groet, bijzonder dat je dit met ons wilde delen.
  En wat fijn dat het weer helemaal goed gaat komen.

 • Marlene schreef:

  Zit nu ook met tranen in m’n ogen. Heel veel sterkte voor je kinderen en ook voor jezelf, Marian. Ben blij voor jullie allemaal dat het positief is afgelopen. Hartegroet,

 • Heel veel sterkte en mijn complimenten dat je dit deelt. Het heeft zeker voor vandaag mijn perspectief gewijz.

 • Jeetje Marian is me dat even schrikken.
  Tsja, zo staat jullie leven wel even op z’n kop.

  Ik wens jullie veel sterkte en beterschap toe.

  Groetjes, Lidy

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.