Omgaan met negatieve feedback
Just Be You
Shares

Vandaag wil ik je graag wat meer vertellen over mijn groeiende mindset te en hoe om te gaan met negatieve feedback. 

Ik heb hier namelijk altijd zoveel moeite gehad. Ik had vroeger totaal geen zelfvertrouwen en ik was niet zeker van wie ik was. Ik paste me constant aan anderen. Daarvoor heb ik even onderstaande video voor je gemaakt. 


Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

 • antonia koolen schreef:

  supermooi marian blij met jou dankjwel

 • Dinie schreef:

  dank je wel Marian voor deze video
  dit heb ik zo nodig, jij kunt het zo goed onder woorden brengen
  jij ben een lief mens, en ik probeer om er mee om te gaan

 • Margreet schreef:

  Bedankt voor de video. Leuk mens ben je. Vraagje; hoe kom jij aan dat microfoontje. Ben al lang op zoek maar kan het niet vinden

 • Petra schreef:

  Succes Marian
  Dankjewel voor het delen van jouw ervaringen. Heel inspirerend. Zelf beoefen ik een cultivatiewijze genaamd Falun Dafa. Dat heeft mij geholpen om anders te denken in moeilijke situaties. http://www.falundafa.org

 • Ria schreef:

  Ik kan hier geen “duimpje”geven.
  Toch wil ik je laten weten dat ik jou video heel goed vind en dat het voor mij op het juiste moment komt.

  Dank je wel!

 • Loes schreef:

  Heel erg herkenbaar. En wat knap dat je er zo over verteld en dat het je gelukt is om er zelf zo positief mee om te kunnen gaan. Ik hoop dat ik zelf ook wat vaker zo kan denken. Maar jouw inspirerende video is zeker een begin!

 • Jos schreef:

  Dank u wel! Had ik net nodig!

 • marga schreef:

  je bent een lieverd Marian

 • Gina schreef:

  Hey mooi mens, dat is er eentje om te onthouden. Die ga ik gebruiken. Marian, mooi mens, wat is dit een fijne video om naar te kijken en luisteren.

 • Els schreef:

  Dank je wel voor je video. Heel herkenbaar.

 • >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.