Doe het met liefde.

Van de week was ik bij een lezing waar ik een kaartje mocht trekken. Ik trok het kaartje: “liefde”.

Er werd mij verteld dat het “liefde” kaartje een heel mooi kaartje was alleen dat ik niet moet vergeten, problemen met “liefde” op te lossen. Hier heb ik wel even bij stil gestaan en onderstaand verhaal kwam bij mij naar boven.

Inspirerend verhaal:

De zon en de storm hadden eens een woordenwisseling over wie van beide de sterkste en machtigste was. Zij konden het niet eens worden, want ze vonden allebei dat ze superieur waren. Toen beide naar beneden op aarde keken, ontdekten zij een wandelende man die een mantel was gehuld.
Vervolgens stelde de storm voor: “Laten we wedden wie van ons als eerste die man daar beneden de mantel kan uittrekken. Dan weten wij wie de sterkste is.” De zon was het ermee eens. De storm begon hevig te blazen. De ene stormvlaag na de andere over de arme man.

Toen dat niets uithaalde, haalde de storm diep adem en blies zo sterk dat hij de man bijna omverblies. De man echter hulde zich slechts meer in zijn mantel en klampte zich nog meer vast aan de mantel toen de storm nog heviger begon te woeden.
Ten slotte gaf de storm uitgeput op. Toen liet de zon haar warme stralen op de man schijnen. Meteen kreeg hij het zeer warm en trok de man de mantel uit.

Doe het met liefde! We bereiken zoveel meer als we met anderen omgaan met meer begrip. vriendelijkheid, een lach, belangstelling, positieve waardering etc.

Het klinkt raar maar zo is het ook hoe ik mijn hond vanaf pup aan heb opgevoed. Alleen goed gedrag heb ik beloond en wonderbaarlijk wat je daarmee kan bereiken.

Heb jij aanvullingen, een mooi inspirerend verhaal? Fijn als je onderstaand een reactie zou willen plaatsen.Tags

liefde, positieve waardering, problemen, zon


Misschien vind je dit ook leuk:

  • saskia kroon schreef:

    Met liefde kunnen we hele de wereld veranderen,als iedereen dat door zou hebben dan zou alles er anders uitzien!

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >