De ontdekking van het NU.

Angst gedijt uitstekend in onbewustheid.

Wanneer we niet kijken, niet onderzoeken,

dan doet angst goede zaken.

Maar wanneer we onverschrokken het volle licht

van ons bewustzijn op de angst richten,

dan blijft er weinig overeind van alle spookverhalen.

Dan wordt duidelijk dat er eigenlijk niets is om angstig voor te zijn.

Met andere woorden: er is alleen maar de angst,

maar niet een reëel ‘iets’ waar je bang voor hoeft te zijn. 

Erik van Zuydam

 

 

 

 

Uit het boek De Ontdekking Van Het NU! van Erik van Zuydam

 

..

 Je kunt me ook volgen op twitter of facebook.


Tags

angst, bang, de ontdekking van het nu, Erik van Zuydam


Misschien vind je dit ook leuk:

Van mijn diepste angst naar balans en vertrouwen

Van mijn diepste angst naar balans en vertrouwen

Creëer jouw ideale toekomst met journalen met 3 tips

Creëer jouw ideale toekomst met journalen met 3 tips

Angstgedachten: weg ermee (incl. 6 tips)

Angstgedachten: weg ermee (incl. 6 tips)
  • Ha Mooie inspratie vrouw: als je me een gewoon e-mail adres van je geeft (ik ga daar goed mee om hoor!) dan stuur ik je mijn digitale spreukenboekje om heerlijk in te lezen en om uit te citeren. Mooie dingen doe jij allemaal! Graag contact en tot ziens! Bo Baden, schrijver-entertainer, Schoorl : bobaden@planet.nl

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.