Dam tot damloop

Er zijn wat mails en vragen binnen gekomen of ik nog mee heb gedaan met de Dam tot Damloop.

Ik heb meegedaan en onderstaand wat foto’s van onze Dam tot Damloop. We werden gesponsord en wie denk je….? Onderweg dachten ze dat we rookworsten verkochten.

De eerste 12 km ging goed en ik heb werkelijk genoten van iedere stap. Wat een sfeer en gezelligheid. Toen…. sloeg mijn heup op een of andere manier vast. De gedachten zijn even door me heen gegeaan om te stoppen en de tranen stonden nader dan het lachen, maar stoppen dat wilde ik niet.

We hebben de finish gehaald. Vraag mij niet hoe… maar zeker dankzij de geweldige steun van mijn vriendin. Ik heb me geblesseerd en ben nu een klein beetje herstellende. Ik kan weer lopen :-).

Voor ieder een aanrader om een keer te doen. Een echte uitdaging. Volgende jaar sta ik weer bij de start.

Wat is jou doel en/of uitdaging? Of welke heb je gehaald en wil je het delen?


Tags

dam tot dam, doel, uitdaging


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Heel goed hoor! En ik wist niet dat je bij de HEMA werkte ;-).

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >

    Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.