Dag 19, vriendelijke daden en/of aardig zijn.

Vandaag doneer ik aan de KIKA. Dit is een stichting waar ik mij graag voor in zet.

Elk jaar in december maak ik geld over naar de KIKA in plaats van kerstkaarten te sturen maar vandaag doe ik het extra. Het leuke is dat steeds meer vrienden en/of kennissen dit hebben overgenomen en ook overmaken naar een goed doel.

Vandaag voel ik mij hoofdzakelijk moe en ga ik nu extra aandacht aan mezelf geven door NU mijn bedje op te zoeken ;-).

Welke ervaring heb jij vandaag gehad?

Ik vind het leuk als je het wilt delen door hieronder een reactie achter te laten en/of op de “vind ik leuk” knop te klikken om het met anderen te delen. Alvast, dank je wel. Aardig van je!


Tags

aardig zijn, kika


Misschien vind je dit ook leuk:

Dag 19, vriendelijke daden en/of aardig zijn.

Dag 19, vriendelijke daden en/of aardig zijn.

Dag 18, vriendelijke daden en/of aardig zijn.

Dag 18, vriendelijke daden en/of aardig zijn.

Dag 7 vriendelijke daden, aardig zijn.

Dag 7 vriendelijke daden, aardig zijn.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijnĀ privacy.