Cadeau #6: sessie Paard als spiegel

Wat is er mooier dan een kerstcadeau te ontvangen dat er bijvoorbeeld voor zorgt dat het je dit keer wel lukt om je aan voornemens te houden voor het nieuwe jaar. Of om meer inzicht in jezelf te krijgen. Of om eindelijk die studie op te pakken waar je al zo lang over nadenkt. Of een carrièreswitch te maken. Of…..vul zelf maar in. In ieder geval een cadeau dat er voor zorgt om met een positief gevoel en een energieboost het nieuwe jaar in te gaan.

Ik weet als geen ander dat het soms erg moeilijk is om jezelf aan gemaakte afspraken te houden. Er is altijd wel een klein stemmetje in je hoofd die jou ervan overtuigen om alles toch weer bij het oude te houden. Maar waarom zegt dat stemmetje dat tegen jou en is het niet mogelijk om een ander stemmetje in het leven te roepen die jou wel helpt. In de coaching noemen wij dat stemmetje belemmerende overtuigingen en ja, die belemmerende overtuigingen kun je wel degelijk omzetten in positieve overtuigingen.

Ik hoor je nu gelijk al zeggen, maar hoe dan? Of, ik het al zo vaak geprobeerd het lukt mij echt niet!

Nicole en haar paarden kunnen je daarbij helpen. Met behulp van het paard kom jij erachter wat het effect is van jouw eigen gedrag, attitude, overtuiging of intentie op de ander. Nicole als paardenvertaler is je procesbegeleider en aanjager van je zelfonderzoek.

Een paard spiegelt jouw gedrag, overtuigingen, angsten maar ook je passie of een ander thema dat actueel voor je is. Het mooie aan paarden is dat zij zonder oordeel spiegelen. Daardoor is het makkelijker voor jou als mens om naar deze spiegel te kijken en te onderzoeken wat het met je doet en wat je ermee wilt.

Zelf heb ik dit ook eerder gedaan en ik heb het als een heel bijzonder ervaren. Klik hier om mijn blog erover te lezen.

Just Be You mag 2 sessies Paard als Spiegel weggeven

De Just Be You kerst cadeau

Doe mee met de Just Be You Kerst Cadeau Week:

Laat een reactie achter voor wie en waarom je dit cadeau graag wilt weggeven.

Voor je moeder, zus, collega, kind, buurvrouw, tante, huishoudelijke hulp, de oppas van je kinderen etc.. Iemand die jij wel een verassing en het JustBeYou-gevoel gunt. Of, en dat mag ook, schrijf waarom jij vindt dat jij dit cadeau nu juist heel erg verdiend of nodig hebt.

Jezelf de moeite waard vinden een mooi cadeau te ontvangen is natuurlijk ook erg JustBeYou! Motiveer je keus en laat het mij weten. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, en op elk cadeau reageren.

Alleen leden van JustBeYou kunnen meedoen, dus als je nog geen lid bent schrijf je dan alsnog, gratis, in op de site: https://www.justbeyou.nl/wordjezelf/

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Je kunt ook nog mee doen met de andere cadeau’s:

Cadeau #1: Q&A spel

Cadeau #2: Tante

Cadeau #3: Buddha Wisselhanger

Cadeau #4: Succes zonder Stress

Cadeau #5: Voor Jou


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • krista schreef:

  o ik zou dit heel graag willen meemaken, en mezelf willen ontdekken, wie ben ik nou eigenlijk en wat straal ik uit.
  er wordt mij vaak kwalijk genomen dat ik bot ben in mijn uitspraken en er van alles uitflap zonder na te denken.
  en daar baal ik van, ik heb het niet eens door dat ik dat doe, Misschien is dit HET!!!! wat mij hierbij kan helpen,
  zachter en liever te worden naar de mensen in mijn omgeving, en vooral mijn vriend en kids.

  vriendelijke groetjes krista

 • krista schreef:

  dit zou mij misschien zo goed kunnen helpen om erachter te komen wie ik nu echt ben en wat ik nou eigenlijk echt uitstraal naar anderen, ik krijg altijd te horen dat ik zo bot ben en alles er maar uit flap, zelf heb ik dat niet door, maar het zit me vaak in de weg, en ben daardoor erg onzeker over mezelf. en ik ben mijzelf totaal niet heb ik het gevoel. en dit zou mij misschien wel eens heel veel kunnen laten inzien over mijzelf, dus ik gun het mezelf, beetje egoistisch misschien maar soms moet je injezelf investeren om positiever in het leven te komen staan en sterker te worden , zodat je meer liefde aan je geliefden kan geven,

  groetjes krista

 • Dat lijkt me echt een geweldig kado voor mezelf. Ik heb een geel zwaar jaar achter de rug met scheiding na 20 jaar. Goed maar moeilijk proces. En een zware interimklus, waarvan ik nu in aftondingsfase zit. Ben volop bezig plannen te maken voor nw onderneming met als missie anderen te helpen hun dromen te realiseren (groot of klein), hun hart en passie te volgen en (daarmee) de wereld een beetje mooier te maken. Heb er heel veel zin in maar merk dat er nog wat interne obstakels zijn die opgeruimd moeten worden om echt naar buiten te durven treden. Een sessie paardencoaching zou daar uitstekend bij kunnen helpen om ook echt de dingen te gaan doen waar ik me goed bij voel.

 • Bianca schreef:

  Dit cadeau is eigenlijk het mooiste wat ik met een beetje hulp van de natuur mezelf kan geven. Het is een droom en het aangaan van een angst in een, dat wel. Ik wil 2014 afsluiten met het aangaan van overwinningen op mezelf zodat ik 2015 in kan gaan om vanuit mijn gevoel te leven en erop te vertrouwen en vooral in mijn eigen kracht kom te staan.

  Warme groetjes Bianca

 • Savannah schreef:

  WAUW!! Hoewel ik het mezelf stiekem ook erg zou gunnen om zo een prachtig cadeau te krijgen zou ik mijn vriend graag willen verrassen met deze waardevolle spiegel. Het zou hem op een liefdevolle manier uit zijn comfortzone kunnen trekken en krachtiger maken in zijn zoektocht naar een nieuwe werkplek. Wat een fantastisch begin van een nieuw jaar zou dit zijn!!

 • Katinka schreef:

  Wow dit kado zou ik graag aan mezelf willen geven. Ik heb jarenlang paardgereden, nu lukt dit niet meer maar ben altijd van paarden blijven houden. De laatste jaren ben ik hard met mezelf aan het werk geweest en ik ben heel benieuwd waar ik nu sta…en dat zou ik graag willen ontdekken.

 • Denise schreef:

  Wat een bijzonder cadeau. Deze zou ik graag willen winnen. Omdat ik eigenlijk een beetje bang voor paarden ben maar ze wel onwijs mooi vind. Ook ben ik heel benieuwd naar wat mijn lichaamstaal en gevoel kunnen uitstralen. Zeker omdat we sinds kort een puppy in huis hebben denk ik dat het heel waardevol is om te ontdekken. Fijn weekend!

 • Dit cadeau zou ik aan mezelf willen geven. Het lijkt me een unieke ervaring om dit mee te maken. En ik zou wel eens willen weten hoe het paard op mij gaat reageren.

 • Eigenlijk ben ik mijzelf kwijt geweest.Heel lang en nu begin ik langzaam weer te ontdekken wie ik ben en te luisteren naar mijn gevoel.Soms voelt dit heerlijk weer open te staan met de mensen en dingen om wie je geeft en die zo laten zien dat ze om jou geven!Soms voelt het ook heel angstig want naar je gevoel luisteren en accepteren betekent ook pijn en verdriet.En dat wil je niet voelen. Maar bij je zelf zijn betekent ook dat leren accepteren. Ik denk dat een ontmoeting met Nicole en haar dieren mij hierbij
  inzicht kunnen geven om zo mijn eigen waarden te (her)ontdekken en ze weer bij mij te laten zijn.Daar waar ze horen!!!

 • Dit geweldige cadeau wil ik graag aan mezelf geven! Ik rijd zelf paard en zou het fantastisch vinden om eens op een andere manier samen te werken met het paard. In het jaar 2014 heb ik veel te weinig aan mezelf gedacht. Met dit cadeau denk ik aan mezelf, leer ik mezelf ook weer beetje bij beetje nog beter kennen en kan ik het geleerde toe passen bij de samenwerking tussen mijn paard en mezelf!

 • Dat lijkt me nou een heel mooi cadeau voor mezelf! Een prachtige aanvulling op het harde werken aan mijzelf, bewust worden, zelfkennis vergaren. Lijkt me een heel bijzondere ervaring!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.