Cadeau #1: leuk Q&A Spel!

Q&A Chat Game zorgt voor meer mooie momenten samen.

Old skool gezelschapsspellen zijn helemaal terug. En Q&A Chat Game heeft wat dat betreft iets extra’s te bieden. Dit magische gezelschapsspel met verrassende vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen maakt namelijk bijzondere gesprekken tussen de spelers los. En zorgt zo voor meer mooie momenten samen, ook tijdens de feestdagen.

Just Be You mag 5 van deze Q&A spellen aanbieden!

Zo werkt Q&A Chat Game: de kleurencombinaties op de beide dobbelstenen bepalen welke kaart uit de zeven categorieën een speler moet trekken en beantwoorden. En wie als eerste alle kaartkleuren van de regenboog heeft verzameld, is de winnaar! Maar het gaat niet alleen om winnen, maar ook om je gevoelens en meningen met elkaar te delen. Daarom is het heel leuk, leerzaam en bijzonder om met mensen in je omgeving te spelen. Zowel mensen die je net hebt ontmoet als mensen die je al goed kent of… denkt te kennen! De vragen zijn samengesteld met respect voor alle deelnemers. Daardoor kan het spel ook moeiteloos met kinderen worden gespeeld.

Het spel in handig meeneemformaat is geschikt voor 2-10 spelers (10-100+ jaar) en is ook verkrijgbaar bij Bol.com, en in diverse spellenwinkels en boekhandels in Nederland en België.

Een paar vragen die je op jacht naar de regenboog eventueel zou moeten beantwoorden:

*‘Stel: je wint één miljoen. Wat verandert dat aan je werk en/of aan je leven…? (categorie: Werk/Carrière, rood)

*‘Noem een hoogtepunt uit je leven’ (categorie: Mentaal/innerlijk, paars)

*‘Wat lijkt je heel leuk om een keer met degene die rechts van je zit te doen?’ (categorie: Bezigheden, oranje)

Doe mee met de Just Be You Kerst Cadeau Week:

Laat een reactie achter voor wie en waarom je dit cadeau graag wilt weggeven. Voor je moeder, zus, collega, kind, buurvrouw, tante, huishoudelijke hulp, de oppas van je kinderen etc.. Iemand die jij wel een verassing en het JustBeYou-gevoel gunt.

Of, en dat mag ook, schrijf waarom jij vindt dat jij dit cadeau nu juist heel erg verdiend of nodig hebt. Jezelf de moeite waard vinden een mooi cadeau te ontvangen is natuurlijk ook erg JustBeYou!

Motiveer je keus en laat het mij weten. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, en op elk cadeau reageren.

Alleen leden van JustBeYou kunnen meedoen, dus als je nog geen lid bent schrijf je dan alsnog, gratis, in op de site: https://www.justbeyou.nl/wordjezelf/

 

De Just Be You kerst cadeauAan wie wil jij dit cadeau weggeven?


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Denise schreef:

  Ik zou dit spel wel willen winnen voor m’n lieve man. Hij staat altijd voor mij klaar ook nu het zo moeilijk is. We zijn hechter geworden ondanks dat we niet altijd kunnen lachen. Ik denk dat dit spel voor ons een aanwinst zal zijn.

 • Berdyne schreef:

  Wij zijn sinds kort een samengesteld gezin en wonen in hetzelfde huis. We doen allemaal ons best om te wennen aan de nieuwe situatie, maar ik merk dat we nog zo om elkaar heen draaien.
  Door middel van dit spel kunnen we elkaar op een ontspannen manier en spelenderwijs beter leren kennen. Dus welkom Q&A! bij ons!

 • Ik ben gewoon heel erg nieuwsgierig naar dit spel. Ik zou het met mijn partner willen spelen. Met 3 kleine kinderen en een leven vol regelmaat, lijkt het mij wel verfrissend om het eens over andere dingen te hebben…

 • katinka schreef:

  Ik zou dit spel heel graag zelf willen winnen en dan spelen met lieve vrienden en familie.
  Echte gesprekken mogen wat mij betreft veel vaker worden gevoerd in plaats van gesprekken over koetjes en kalfjes dit spel kan daar bij helpen…

 • janneke bakker- schaap schreef:

  Als ik dit kado mag weggeven zou ik dat doen aan mijn vader. Omdat er bij ons thuis vroeger weinig tot niet werd gepraat en nu dat we allemaal ouder worden komt er een begin. Ik denk dat dit kado ons zeker zal helpen. Leuk voor eerste kerstdag want dan komen we eindelijk weer eens bijelkaar.

 • Dear all, zo veel vrouwen namen, mooie namen, ik voel me als man bijna n eenling 🙂

  Lieve Marian, trek eens wat meer mannen aan boord, misschien een speerpunt voor 2015.
  Harte groet aan allen, Jax

 • Ik zit spel samen met mijn zoon van 8 willen doen. Hij heeft erg veel moeite om zich te uiten en met concrete vragen zou het eenvoudiger voor hem kunnen zijn.

 • Ik zou het spel graag zelf winnen.
  Lijkt me heel geschikt om op een gezellige manier wat diepgang te brengen in ons samenzijn de komende feestdagen.

 • Janneke schreef:

  Aan mijn vriendin Joke die zo’n 6 keer per jaar een workshop organiseert met een heerlijke lunch voor zussen en vriendinnen. Zodat we elkaar nog wat beter leren kennen.

 • krista schreef:

  hoi Marian, wat een leuk gebaar om voor kerst iets extra’s te doen met dit idee.
  Ik volg nu 5 weken yust be you cursus, en voel me er al stukken beter door, ook al ben ik er nog lang niet. ik moet vanuit een heel diep dal komen , (depressie, burn-out). maar met het volgen van jouw cursus en ook nog de 365 dagen positieven berichtjes die helpen me ook zo goed,
  ik zou dan ook graag dit spel voor mijn gezin willen winnen om beter tot elkaar te komen en te leren communiceren met elkaar, op een mooie manier naar elkaar te groeien , we zijn de afgelopen jaren flink uit elkaar ge groeit, en er gaan al zoveel gezinnen uit mekaar, maar ik wil er alles aan doen om ons gezin bij elkaar te houden door ervoor te vechten met en voor elkaar. Dit zou een hele mooie bijdrage zijn .
  fijne dagen groetjes krista

 • Ik zou mezelf dit cadeau willen gunnen, ik ben nu (op mijn vijftigste) een heel eind op weg om te zijn wie ik wil zijn en leer nog steeds. Niet om zielig te doen, maar heb een flinke rugzak met een vervelende jeugd met pesterijen, te zwaar zijn, minderwaardigheidscomplex. In mijn latere leven scheiding, huidkanker en IUI behandelingen. En sta nu heel goed in het leven door mijn huidige man en mijn (op mijn 41ste geboren) zoon. en ben nog steeds bezig om beter en positiever in het leven te staan en geniet er met volle teugen van, elke dag weer. En ik voel me er heel goed bij en wil me daarom dit cadeautje gunnen.

 • Willeke schreef:

  Ik zou dit spel aan mijn man geven. Hij is helemaal geen prater en juist met dit spel kom ik waarschijnlijk dingen van hem te weten waar ik geen idee van heb. En dan spelen we het met onze drie grote zonen. Ik verheug me er nu al op. Er gaat vast een wereld voor me open. Leuk!

 • Carola Jeursen schreef:

  Ik zou het spel erg graag zelf willen winnen. Ik ben juf in het basisonderwijs en heb vorig jaar een burn out gehad. Ik heb moeten leren om mijn grenzen aan te geven en over mijn gevoelens te praten. Bij mij in de klas zitten een paar leerlingen die hier ook moeite mee hebben. Met behulp van dit spel wil ik dit de kinderen leren 🙂

 • Ger Faas schreef:

  Ik zou het heel graag willen winnen om het cadeau te doen aan mijn 2 vriendinnen. Deze hebben dit jaar heel veel voor mij betekend. Na 2 rotte jaren ( 2012 mijn vrouw gestorven met een acute hartstilstand en vorig jaar mijn operatie van een aneurysma aan de aorta) hebben zij mij weer levensvreugde gegeven door er voor mij te zijn. Ook zijn zij mede verantwoordelijk, dat ik mij geborgen voel in de groep van Biodanza Amstenrade.

 • Ik ben werkzaam op een middelbare school en maak ondersteunend lesmateriaal waar de docenten als aanvulling op hun lessen gebruik van kunnen maken. Zo heb ik ook voor kinderen met bijvoorbeeld faalangst of kinderen die het moeilijk vinden hun mening onder woorden te brengen spelmateriaal gemaakt om die kinderen over hun faalangst of verlegenheid te helpen. Dit spel lijkt mij ook bijzonder geschikt om bij deze categorie kinderen te gebruiken. Dus ik wil het spel heel graag kado krijgen om anderen mee te kunnen helpen.
  Fijne feestdagen en heel bijzonder 2015 gewenst!

 • Ik zou dit spel graag willen winnen om te gebruiken bij mijn werk. Als sociale activeringsconsulente werk ik met mensen met een meervoudige problematiek. Bij veel van mijn kandidaten (cliënten) merk ik dat zij zichzelf vaak niet kennen. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dit zijn vragen waar zij mee stoeien. Met behulp van dit spel zou ik hen hierbij willen helpen zodat zij hun eigen toekomst verder vorm kunnen geven!

 • Ik gun mezelf niet zo gauw iets maar vind dat ik het nu echt verdiend heb! Na zeven jaar twijfelen heb ik eindelijk voor mezelf gekozen en besloten om te gaan scheiden. Het was een heftig jaar maar ik heb geen moment spijt gehad. Ik ben trots op mezelf hoe ik alles zelf weer heb opgebouwd en ben verder gegaan na de scheiding. Maar net nu ik dacht alles weer onder controle te hebben, kreeg ik een acute galblaasontsteking. Ben net terug uit het ziekenhuis en nu weer drie tot vier weken uit de roulatie om te herstellen. 🙁
  2015 wordt mijn jaar!

 • Wat een prachtig cadeau! Alhoewel ik liever cadeautjes geef, zou ik deze toch graag mezelf cadeau geven.
  Waarom? Misschien kom ik door de vragen tot een helder beeld over hoe ik nu mijn leven verder wil gaan indelen, nadat ik vorig jaar mei in één week het bericht kreeg dat ik kanker had en vervolgens dat het bedrijf waar ik 12 jaar werkte faillissement ging aanvragen. En als klapper op de vuurpijl heb ik na een goed verlopen operatie toch nog een halfjaar chemo moeten ondergaan ivm mogelijke uitzaaiingen. Gelukkig gaat het weer de goede kant op met behulp van mijn man en heel veel lieve vrienden waar ik graag dit spel mee zou willen spelen.

 • Speciaal voor mijn zoon Finn, omdat ik zo veel van hem hou en hem nog het meest bewonder voor zijn geduld, vergevingsgezindheid, en de onvoorwaardelijke liefde die hij ons dagelijks schenkt.
  Jax

 • Wat een liefdevolle actie van je! Dolgraag zou ik dit spel willen hebben om met mijn vrienden te kunnen spelen… door vele persoonlijke omstandigheden van ons allemaal was er het afgelopen jaar steeds minder quality-tijd om met elkaar door te brengen en het over de ‘echte’ zaken van het leven te hebben. Als ik het zou winnen, organiseer ik onmiddellijk een spelletjesavond voor de hele groep en hopelijk komt daar dan een echte spelletjesclub uit voort, die regelmatig bij elkaar komt. Dit spel zou zeker veel op gang kunnen brengen…!

 • Ik zou dit spel mijn vriend cadeau willen doen.
  Wij zijn nog niet zo lang bij elkaar en hij heeft 3 kinderen uit zijn eerdere relatie.
  Ik vind zelf spelletjes doen erg leuk en om de kids eens weg te houden van de tablet of spelcomputer lijkt me dit een hele goede optie 😉

 • Yolanda schreef:

  Ik zou dit spel graag willen winnen, zowel mijn dochter als ik kunnen de oefening wel gebruiken, wat meer te spreken over gevoelens.

 • Ik zou dit spel graag aan mijn vriend en aan mij zelf willen geven om zo met elkaar in gesprek te komen zodat wij elkaar beter gaan leren kennen. wij zijn beide niet zo om over gevoel te praten. Dus een mooi kado voor de kerst .

 • sabrina schreef:

  Ik zou dit spel graag zelf willen ontvangen, zodat ik mensen die bij mij op bezoek komen
  spelenderwijs interesse in bewustwording kan geven hiermee.
  Dank voor alles wat je doet.
  Sabrina.

 • Leuk voor mijn moeder, zij is coach en heeft al een hele verzameling aan kaarten en kaartspellen die haar helpen met het coachingsproces, en vaak helpt ze mij en zichzelf er ook mee. Voor ons zijn het altijd gesprekken die ons nog dichter bij elkaar brengen.

 • Serina Steinhauer schreef:

  Lieve Marian!

  Wat geweldig leuk weer dat je deze feestelijke week zoveel cadeaus uitdeelt en zoveel mensen blij gaat maken, super leuk om te zien 🙂 Ik zou het cadeau graag aan mijn lieve zusje geven omdat we gek zijn om spelletjes spelen en we juist laatst nog over hadden om met de kerst geweldig zou zijn om leuk spel in huis te hebben. 🙂 🙂

 • Ik zou dit spel willen gebruiken in mijn praktijk.
  Als ik met jongeren werk en we doen naast lichaamswerk ook een spel als deze, zodat de jongeren na gaan denken over hun leven.

 • Jannie schreef:

  Ik zou dit spel graag aan onze dochter willen geven omdat ze moeilijk over haar gevoelens kan praten.Het lijkt me leuk om met kerst het spel in ons gezin te spelen.Mischien helpt het haar en ook voor ons een stukje op weg.

 • Dit spel zou ik graag aan mijn nichtje willen geven, want als ik daar langs ga is het eerste wat ze vraagt of we een spel gaan doen.

 • Claudia Smit-Raaphorst schreef:

  Goedemorgen Marian,
  Onze dochter van 15 heeft onlangs te horen gekregen dat ze een Autistisch Spectrum Stoornis heeft, dit vraagt veel aanpassing van haar en van ons om in de “gewone wereld” te gedijen. Binnen ons gezin zou het meer dan welkom zijn op een fijne manier met elkaar in gesprek te blijven, het gaat helaas nu nog (te) vaak over wederzijds onbegrip. Dit spel zou op een positieve manier ons gezin weer kunnen verbinden.
  Bedankt voor je acties Marian, erg leuk.
  Liefs Claudia

 • Rosita Saimo schreef:

  Ik zou dit spil graag willen hebben omdat er tegenwoordig niet meer normaal gecommuniceerdw wordt, iedereen is met hem/haar mobieltje bezig, wat ik heel jammer vind. Als je op een verjaardag of op visite ben dan zijn ze met hun mobieltje bezig tot ergenis. Ik doe het niet, want daar heb ik een hekel aan en ik vind het niet passen. Maar dit spel wordt het vast weer levendig in de woonkamers….

 • Ik zou het spel graag aan mezelf geven. Ik ben gek op spelletjes én er komt weer een leuke tijd aan -> met de familie bij elkaar, met vrienden. Heerlijk om dan zo’n spel te spelen met. Via een spel: lekker luchtig en toch serieus, met liefde met elkaar kunnen praten over allerlei zaken. Heerlijk om zo het nieuwe jaar in te gaan!

 • Wat zou ik graag dit spel doen met ons samengestelde gezin. Na moeilijke jaren van verwerken van een scheiding, woon ik nu samen met mijn vriend, zijn kinderen en mijn kinderen. Alles valt als puzzelstukjes in elkaar, maar wat is het moeilijk om over elkaars gevoelens te praten als iets niet lekker loopt.
  Dit spel zou ons hierbij goed kunnen helpen.

 • Ik zou dit spel voor mijzelf en mijn ouders willen winnen. Wij spelen vaak spelletjes samen en dit zou een leuk en verdiepend spel zijn om te spelen. Het is leuk om samen na te denken over dit soort vragen en misschien weer iets te weten te komen over elkaar! 🙂

 • Danielle schreef:

  Ik zou het spel wel willen winnen omdat er bij ons thuis meer gepraat worst via de telefoon en de app dan via gewoon praten…
  daarom lijkt het mij wel leuk om uit die sleur van de telefoon te komen en lekker avondje praten is ook wel eens fijn.

 • Astrid Cortooms schreef:

  Ik zou dit spel willen geven aan onze dochter van 17 jaar. Zij heeft moeite met het uitspreken van alles wat ze denkt en voelt en dit zou een mooie aanzet kunnen zijn. Als we dit spel dan binnen ons gezin zouden spelen zou dit ook nog eens quality time voor het hele gezin betekenen. We hebben ook een zoon van 14 dus het zet de kinderen ook aan om na te denken over bepaalde dingen. Ten slotte is het gewoon gezellig!

 • Marieke schreef:

  Ik gun mijn lieve vriendin Monique dit spel. Ze loopt er tegenaan dat ze vroeger niet heeft geleerd om over haar gevoelens te praten. Ze kan het gelukkig nu wel steeds beter, maar doet het weinig. Ze wil haar kinderen dit wel meegeven. Het lijkt mij een mooi spel om dit stukje te stimuleren in hun gezin!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >