Mijn geluksmomenten #12

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Deze week heel veel ontmoetingen en leuke dingen. Genoeg foto’s van deze week ;-).

geluksmomenten
Maandag even afgesproken met Liza met wie ik in Aruba ben geweest. Zo raar 10 dagen
bij elkaar en ik was blij dat we elkaar weer even hadden gezien. Ze trakteerde me op
een lekker lunch bij het Reeuwijkse Hout in Reeuwijk.

Geluksmomenten
Met Maaik en Rosalie in het Ziggo dome bij het concert van Bryan Adams.
Ik ben niet zoveel bij concerten geweest maar ik vond dit zo leuk en vooral dat dochterlief
meeging! Een avond om in te lijsten.

Mijn geluksmomenten

Een ontmoeting met Margriet Spijksma. Wat een leuk gesprek.

geluksmomenten
Met de meiden naar kerstsfeer in een tuincentrum. Ze gingen toch even zitten voor
de foto ;-).

geluksmomenten
Ik zie er altijd als een berg tegenop om de kerstboom op te zetten maar deze
staat weer.  Toch weer gezelligheid en sfeervol

geluksmomenten

Eindelijk real life ontmoeting met Danielle Zeeman van succesmama.nl. Wat een
energie en wat een leuke vrouw. Er komt nog wat leuks aan!

Wil jij het nieuwe jaar positief starten? Ik heb deze week mijn programma
gepromoot en daarna gaat de prijs omhoog ;-). Klik hier als je het nieuwe jaar
positief wilt gaan starten.

Mijn geluksmomenten

Met filmmaker Steven een kerst special gemaakt in Utrecht. Later deze week
meer hierover.

365dagen-positiviteit-membercard-cadeautje

Op 2 januari weer een starten met een groep 365 dagen positief. Zo leuk!
Hier kan je je inschrijven >>>

masterclass ondernemen
Zondag was ik bij de Masterclass van Annic van Wonderen en kreeg ik het boek
‘Masterclass Ondernemen’ mee. Heel benieuwd en snel lezen.
Klik op de foto om het boek te bestellen.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>