Wet van Aantrekking: bestellen bij het Universum

Wet van Aantrekking: bestellen bij het Universum

In 6 stappen is jouw pakketje bij het Universum besteld

We hebben allemaal wensen en verlangens. De ene wens gaat snel in vervulling en de andere lijkt eeuwig op zich te laten wachten. Waar dat aan kan liggen, lees je in deze blog.

Bestellen is loslaten

Ken je dat? Je ziet al een tijdje op tegen een stompzinnig klusje wat je moet doen, zoals de fiets naar de fietsenmaker brengen. Steeds schuif je het voor je uit en JE zou willen dat iemand anders het even voor je doet. En ineens ontmoet je iemand die je fietsband kan plakken. En die dat ook nog leuk vindt! Win-win.

Als je er niet mee bezig bent, gebeurt het vaak dat de oplossing zich ineens aandient. Loslaten is dan ook essentieel als je een wens bij het Universum indient. Vergelijk het met een brief die je op de bus doet. Als je die niet loslaat, kan deze ook niet verzonden worden. Maar voordat de brief gepost kan worden, moet je hem natuurlijk eerst schrijven. En dat geldt ook voor je ‘bestelling’ voor het Universum.


Je kunt je ook op iTunes abonneren en luisteren, klik hierSTAP 1: Manifesteer je hartenwens

Zorg dat je ‘bestelling’ een uiting is van jouw hartenwens. Iets dat je vurig verlangt. En dat het oprecht en positief is. Dit kan heel concreet zijn, zoals een beter inkomen of een nieuwe opdrachtgever. Maar het kan ook abstract zijn: een portie geluk, een antwoord op je vraag, een goede afloop van een moeilijk gesprek.

Wat is het dat jij dolgraag zou willen manifesteren? Maak je wens zo specifiek mogelijk:

Wat wil je?

Hoe ziet het eruit?

Waar moet het aan voldoen?

Wanneer wil je het ontvangen?

En heel belangrijk: Hoe wil je je VOELEN?

TIP: Maak een lijst met al je wensen in een apart schrift. Een handig boek hiervoor is ‘Gedachten en Mooie Momenten’.

Door je focus (weten wat je wens is), je energie en je vertrouwen/geloof in je wens (ik mag dit ontvangen) te activeren met een affirmatie, komt het universum in actie en wordt het bereiken van jouw bestelling in gang gezet. Gaandeweg zal je de ideeën en situaties op je pad krijgen die jou op weg helpen. Zo ontstaat er een wisselwerking (een één-tweetje) met het universum. #magic

Oké, maar hoe doe je een bestelling voor het Universum op de post?

STAP 2: Formuleer je bestelling nauwkeurig

Formuleer je wens zorgvuldig met de juiste affirmatie (meer over affirmaties lees je hier). Het universum realiseert de letterlijke betekenis van de affirmatie. Het is de opdracht die je als zoekfunctie naar het universum stuurt, net zoals je op Google iets zoekt.

Woorden zijn scheppend. Hoe vaker je bepaalde woorden, gedachtes en behoeften herhaalt (en dus tot uitdrukking bréngt), hoe sterker ze tot uitdrukking kómen en werkelijkheid worden. Een voorbeeld:

Als je zegt: ik wens meer geld op mijn bankrekening. Dan groeit jouw wens naar meer geld.

Als je zegt: Ik wil de ware liefde ontmoeten. Dan groeit jouw verlangen naar een partner.

Gebruik dus liever niet het woord willen in je affirmatie, maar het woord kiezen. Wil je meer liefde, kies er dan voor. Wil je meer succes, kies ervoor.

Niet: ik wil succes, maar: ik heb succes of ik ben succesvol. Als dit voelt alsof je jezelf voor de gek houdt, kijk dan wat voor jou beter voelt. Zeg bijvoorbeeld iets van: Binnenkort ben ik succesvol of elke dag word ik succesvoller. 

Niet: ik wil meer geld, maar: ik ontvang meer geld. Of: Ik kies voor meer geld. Geld is onderweg. 

Niet: ik wil de ware liefde ontvangen, maar: ik kies voor de ware liefde. Of: Mijn ware liefde komt binnenkort op mijn pad.

De affirmatie die begint met: ik ben is heel krachtig en zal sneller gerealiseerd worden.

Ik ben waardevol.

Ik ben zacht.

Ik ben oprecht.

Ik ben de moeite waard.

Finetune je wenspost (affirmatie), zodat je er helemaal achter kunt staan. Bijvoorbeeld: Tijdens de brainstorm krijg ik drie briljante ideeën. Op deze manier activeer je je focus, je gevoel en je energie. Hierdoor verhoog je jouw vibratie waar het Universum op reageert. Het is de startknop voor het Universum die wordt ingedrukt. Hallo bestelling!

STAP 3: Houd je bestelling geloofwaardig

Je bestelling bij het Universum werkt alleen als je jezelf niet voor de gek houdt. Stel dat je je onzeker voelt over een presentatie die je moet geven. Dan heeft het geen zin om jezelf voor te nemen dat je straks het podium op loopt met het zelfvertrouwen van een popster. Zou je dat wél doen, dan ga je je alleen maar nog onzekerder voelen.

Dat zit zo: je hoofd en je gevoel reageren op een ongeloofwaardige affirmatie met: echt niet! Et voilà, je krijgt er een schepje onzekerheid bovenop.

Nog een voorbeeld: Zeg niet: Morgen ben ik miljonair als je amper kunt rondkomen. Zolang je het niet geloofwaardig vindt, wordt je bestelling niet gemanifesteerd. Wat wel kan, is zeggen: Ik geloof in wonderen, klein en groot. Of: ik krijg 10 % salarisverhoging.

Jouw geloof en vertrouwen in je bestelling is als het adres op de envelop: het komt niet aan als je het postadres er niet op zet. Doordat je er niet in gelooft, kan je bestelling niet verzonden worden. Maak het dus kleiner, zodat je er helemaal achter kunt staan. Begin bijvoorbeeld met een lager bedrag. Desnoods met 1 euro extra, als dat is waar je op kunt vertrouwen. De kans is groot dat je binnenkort ineens een euro op straat ziet liggen.

Jouw geloof en vertrouwen in je bestelling is als het adres op de envelop_ het komt niet aan als je het postadres er niet op zet.

STAP 4: Versterk je energie

Wat essentieel is bij een online bestelling bij het Universum is het gevoel van dankbaarheid op het moment dat je je bestelling plaatst. Alsof je het al hebt ontvangen of bereikt. Hoe voelt het als je die nieuwe opdrachtgever, lover of baan hebt? Hoe ziet je leven er dan uit? Fantaseer er heerlijk op los.

Het gaat niet voor niets om hartenwensen, die voel je tot in je tenen. Het verhoogt jouw energie (vibratie), wat je ‘bestelling’ krachtiger maakt. Daarmee is jouw pakketje ‘voldoende gefrankeerd’.

STAP 5: Houd je niet bezig met het hoe

Dit is het moment van het grote loslaten. Oplossingen en antwoorden op je wensen komen soms uit onverwachte hoek. Verspil je energie dus niet door te bedenken hoe jouw wens wel of niet in vervulling kan gaan. Laat die gedachtes los, want daarmee voedt je jouw beperkende overtuigingen.

Pas nadat jij het hebt losgelaten, kan de postbode van het universum ermee aan de slag. Vind je loslaten lastig? Soms kan een concreet loslaat-ritueel helpen.

Schrijf je wens of vraag op een briefje en gooi deze in het vuur van de open haard.

Brand een kaars tijdens de wens of vraag die je hebt en blaas deze daarna uit. Visualiseer dat de rook je wens of vraag naar het Universum brengt.

Neem je wens mee tijdens een wandeling. Bij thuiskomst heb je de wens of vraag achter (je) gelaten.

Leid jezelf af door, na het uiten van je wens of vraag, iets te doen waardoor je je volledige aandacht nodig hebt, zoals muziek maken of een boek lezen. Of ga lekker sporten.

STAP 6: Stuur het Universum een bedankje

Is jouw wens in vervulling gegaan? Of is jouw vraag beantwoord? Maak de cirkel dan rond door het Universum te bedanken. Met een dankbare, respectvolle houding naar jezelf, anderen én het Universum versterk je jouw manifestatiekracht.

Veel succes en plezier met al je bestellingen!

Je kán het!

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love, 

Wet van Aantrekking

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

affirmaties, manifestatie, positief denken, universum, wet van aantrekking


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Gerry-Anne schreef:

  Lieve Marian
  Dankjewel voor het delen, je liefdevolle tijd en prachtige woorden, video’s op deze website

  • Marian schreef:

   Heel graag gedaan. Jij dankjewel dat je de tijd en de moeite neemt om dit te laten weten.

 • Kan je ook een last minute bestelling doen bij het universum. Stel je hebt morgenochtend ineens een belangrijke meeting, en je wil daar iets over wensen? Of is dat te kort dag?

  • Hoi Nora,
   Ja, dat gaat. Je kan het ook gewoon heel nuchter doen en vanuit vertrouwen. Belangrijk bij ‘bestellen bij het universum’ of hoe je het ook mag noemen, is je zuivere intentie, vertrouwen, geloof in de gewenste afloop. Dingen kunnen van dag op dag veranderen, zelfs van moment tot moment. Ook jezelf afstemmen (‘alignement’) en je volledige wezen laten resoneren/overeenkomen met je wens + op zo’n manier alsof het reeds zo is, versnelt de boel. Alles is reeds aanwezig in de ether, je hebt het soms enkel toe te laten (en soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan ;-)).

  • Marian schreef:

   Dat kan altijd en ik zal het altijd voor je zien zoals je wilt dat het zou gaan verlopen.

 • Annelieke schreef:

  Hey Marian! Ik luister graag naar je podcast en heb in 2016 al eens de opdrachten in het werkboek ‘van jezelf houden’ gemaakt. Ongeveer 1 jaar geleden heb ik veel met Affirmaties gedaan, mijn eigen Affirmaties opgeschreven en ingesproken. Deze gingen over dat de ware liefde naar me toe zou gaan komen en dat ik het waard ben, dat ik liefde te geven en te ontvangen heb etc. Niet lang daarna ontmoette ik iemand die uiteindelijk andere intenties bleek te hebben dan ik en toen heb ik het contact verbroken. Niet lang daarna ontmoette ik opnieuw iemand. Iemand met een depressie, maar die me wel telkens opnieuw opzocht. Ik voelde dat ik liefde te geven had en hij heeft dat dankbaar in ontvangst genomen. Uiteindelijk bleek dat hij de depressie heeft gespeeld en met meerdere meiden naar bed ging in de tijd dat we met elkaar om gingen. Dat kwam er uit toen ik hem confronteerde met een situatie, maanden later. Ik heb toen ook met hem het contact verbroken. Mijn vrienden trouwen, wonen samen, zijn zwanger.. En ik ben inmiddels 4 jaar single na een relatie van 9 jaar die eindigde omdat mijn nu ex verliefd werd op iemand anders. Ik wil hartstikke graag weer een maatje maar ben niet hard op zoek, ga niet op dating sites etc. Maar stiekem ben ik bang dat het voor mij niet meer zal zijn weggelegd. Waarom ontmoet ik de juiste maar niet? Ik doe graag de Affirmaties maar kan het nauwelijks loslaten omdat ik er eigenlijk niet meer in geloof. Immers toen ik begon met de Affirmaties heb ik niet lang daarna opnieuw twee vervelende ervaringen gehad! Hoe kan ik er toch in blijven geloven? En hoe zal het toch ‘goed’komen? Ik heb een actief leven en maak gemakkelijk contact met anderen, ben me bewust van de dingen die ik moet doen om me goed te voelen en weet waar ik van houd in het leven. Maar ik voel ook langzaam meer wanhoop toeslaan, wat me in een negatieve spiraal trekt en waarvan ik bang ben dat die me juist verder van liefde af brengt. Wat kan ik het beste doen denk je; hoe laat ik de wanhoop in mijn achterhoofd los en ga ik echt geloven in dat het goedkomt?

  • Marian schreef:

   Dank je wel voor je reactie en vertrouwen. Als je positief affirmeert maar je gelooft er eigenlijk niet in (je onbewuste) dan geeft dit een conflict. Alle pijnlijke plekken hebben een goede verzorging nodig. Zorg goed voor jezelf en dat je je goed VOELT. Het goed voelen is de belangrijkste richting aanwijzer. Neem als eerste elke dag een stap wat je beter doet VOELEN. Voel je goed en verheug je op de toekomst al het goed dat nog naar je toe zal komen. Het beste is naar je onderweg. ❤️

 • jacqueline schreef:

  Dank je wel, ik krijg altijd een positief gevoel, als ik jou hoor of iets lees van de website.

 • Manuela schreef:

  Dank je wel Marian. Je uitleg is weer helder rn leerzaam als altijd

 • Yolanda schreef:

  Yes,Yes,Yes,mede dankzij zou filmpje van deze week
  Mijn wens kenbaar gemaakt en wat dacht je het eerste deel
  Van de bestelling naar het universum uit gekomen.
  Maandag beginnen in mijn nieuwe baan.
  Positief denken heeft zeker effect.
  Nu nog het tweede deel dat uitstaat in het universum.
  Dan hebben we een hele nieuwe start

  • Marian schreef:

   Super om te lezen, Yolanda! Gefeliciteerd met je nieuwe baan en heel veel succes. Je kan het!

 • Annick schreef:

  Dag Marian, dank je wel voor dit zo mooi en liefdevol te delen.

  • Marian schreef:

   Geen dank, heel graag gedaan!

 • Elisabeth schreef:

  Dank voor deze mail met deze prachtige inhoud! Het is zo wat ik beter kan en moet doen! En ook ga doen!!
  Je hebt me wakkergeschud om mijn gedachten beter te gebruiken. Ik heb de video goed beluisterd en om het nog
  beter door te laten dringen, nog eens ga beluisteren en lezen.
  Ik bewonder je en waardeer je om veel, Marian! Je bent mooi van binnen en van buiten!

  • Marian schreef:

   Bloos, bloos! Jij bent degene die het doet, Elisabeth. Omarm jezelf en geef jezelf een dikke knuffel.

 • Hallo Marian,

  Wat een verhelderende en inspirerende video. Ik ben het aan het toepassen. Dank je wel hiervoor!

  • Marian schreef:

   Geen dank! Heel graag gedaan, Patty ❤️

 • Mechie schreef:

  Marian, hartelijk dank voor deze inspirerende video!!

  • Marian schreef:

   Geen dank, Mechie. Heel graag gedaan! Lief dat je een reactie achterlaat. Waardeer ik zeer.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >