Before I Die

Ach ik zeg altijd dat ik 83 jaar wordt maar je weet maar nooit ;-).

Op internet kwam ik hele mooie foto’s tegen van ‘before I die’ en deze zijn wel heel erg mooi om je bucket list te maken.

Je kan deze foto’s ook gebruiken om een moodboard te maken en te zien wat voor jou belangrijk is in deze wereld.

Met het bekijken van de foto’s kwam ik erachter dat ik eigenlijk al heel veel heb gedaan.

Ik ben al 21 jaar getrouwd met de meest geweldige man. Met deze man zou ik zo weer opnieuw trouwen. Ik heb twee geweldige meiden van bijna 18 en 15 jaar. Drie jaar geleden hebben we ons droomhuis gekocht. Oké het is nog niet helmaal klaar maar de mogelijkheden zijn er en je moet wat te dromen en wensen houden. Ik heb twee lieve honden rondrennen.

Volgens mij heb ik de aardige basis. Ik zit lekker in mijn vel, ik hou van mezelf, ik heb voldoende zelfvertrouwen, ik geniet van de dingen om me heen, enthousiast en sinds een aantal jaar positief ingesteld. Allemaal dingen die niet te koop zijn.

Natuurlijk heb ik ook nog andere wensen maar ik weet dat ik het belangrijkste al hebt en dat ik er alles aan ga doen om dit zo te behouden. Me happy voelen!

Je kan de foto’s dus ook verzamelen om te zien wat je juist allemaal al hebt gedaan en dan zien dat dat best wel veel is.

Before I Die

Er zijn verschillende manieren om zichtbaar te maken wat je nog graag zou willen doen.

Je kan bijvoorbeeld ook een bucketlist maken met bijvoorbeeld 100 doelen. Heb je trouwens deze geweldige film gezien? Ik heb er een blog van gemaakt. Klik hier om deze te lezen.

1. Zwemmen met Dolfijnen. 

Een paar jaar geleden zijn we naar Amerika geweest maar hebben niet met dolfijnen gezwommen. Dit staat hoog op mijn lijstje.

2. Las Vegas

Er staat voor de zomer van 2013 een reis naar Amerika gepland en ook een paar dagen Las Vegas. Volgens mij je naar gewoon een keer gegokt hebben. hahaha.

3. Zingen. 

Wat lijkt het me mooi om te kunnen zingen. Ik zing echter afschuwelijk, kan geen teksten onthouden en een gevoel van ritme is ook ver te zoeken. Dromen mag!

4. Reizen. 

Zoals ik al eerder heb aangegeven lijkt het me leuk om weer wat meer reizen te gaan maken en Hawaï is er daar ook één van. Ik ben gek op de zon, zee en strand.

5. Just Be You. 

Een aantal jaren geleden met het overlijden van mijn moeder is het allemaal begonnen. Wat wil ik nu? Waar wil ik heen? Wil ik zo negatief blijven zoals ik opgevoed ben? Wat wil ik gaan doen?

En nu is mijn website justbeyou.nl al een aantal jaar in de lucht en ik heb grootse plannen maar ik ben trots dat ik ben wie ik ben ondanks mijn niet zo leuke jeugd met alcoholische ouders.

6. Paardrijden op het stand. 

Het lijkt me zo geweldig als je goed kan paard rijden. Ik heb wel eens een strandrit gemaakt op een paard maar dan met een grote rij mensen op een vakantie met een paard die het liefst weer terug naar stal wilde.

7. Follow my dreams. 

Ik ben iemand van de actie. Die vooruit wil en niet achterom blijft kijken. Je ziet dan namelijk niet wat er voor je gebeurd. Ik hoop dat ik zo zal blijven en dat ik in staat ben om achter mijn dromen aan te gaan.

8. Strak blauwe lucht, witte stranden en helder water. 

En dan wakker worden en naar hierop uit kijken. Even kijken wanneer dit nog vrij is!

9. Koop een ticket

Het wordt bijna saai dat reizen maar dit zijn toch echt de plaatjes die me aantrokken.

Heerlijk om tegen je lief te zeggen. We gaan niet werken maar genieten.

10. Oud worden met mijn geliefde. 

Geen verdere uitleg. De liefde heb ik al zoveel jaar en ik hoop dat we samen oud mogen worden!

11. Change someone’s life

Iedereen heeft een verhaal.

Om te helpen met een slecht hoofdstuk te beëindigen en een nieuw hoofdstuk te beginnen, dat is mijn passie!

12. Walk in closet. 

Ik hou wel van winkelen, schoenen en kleding. Ik heb er (nog) geen ruimte voor maar wie weet. Ik ga voor een mooie walk in closet!

Ultieme einddoel!

Ik denk niet dat ik daar veel aan toe kan voegen.

Wil jij jouw verhaal, blog en/of foto delen? Ik vind het leuk om van je te horen.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

  • Een reis boeken zonder dat je nog weet waarheen vind ik echt een ‘gaaf’ doel zeg! 😀

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >