Alles komt goed van Louise Hay. Heb jij gewonnen?

alles komt goedAlles komt goed van Louise Hay. Klik op onderstaande link om de review te lezen.

Review ‘Alles Komt Goed’ 

Ik mag drie exemplaren weggeven van Unieboek Spectrum. De winnaars kies ik niet zelf maar dit doe ik met random.org.

De winnaars van ‘Alles komt goed’

♥ Esmee

♥ Sonja

♥ Herman

Esmee schreef:

Je lichaam vertelt je: hallo daar…stop hou op! Ik geef je genoeg signalen maar je wil het niet weten..je wil het niet voelen…je wil doorgaan..je wil presteren..je wil het negeren…je wil hetniet accepteren..ik krijg je niet wakker geschud. .tot het te laat is…..het breekpunt voorbij…des te langer duurt het om er weer uit te komen…om naar me te luisteren..kom uit je hoofd meisje en kom terug in je lichaam..probeer de blokkades op te heffen zodat je er weer langs kunt komen en in je lihaam kunt komen..luister alsjeblieft naar me en ga ermee aan de slag……..
.
Sonja schreef:
.
Tijd voor mezelf om eindelijk eens met mn eigen gedachten te kunnen denken in plaats van voor en met anderen.
.
Herman schreef: 
.
Mijn lichaam vertelt me: beweeg meer, beweeg meer, beweeg meer!
.
Heb je niet gewonnen maar wil je het boek graag lezen? Je kunt het boek oa hier bestellen.
.
Geven jullie je adres even door?

Er staan nog zoveel boeken, reviews en winacties in voorraad dat je je kunt inschrijven als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van reviews van nieuwe boeken en acties? Schrijf je dan hier in!


Tags

alles komt goed, louise hay, winactie, winnen


Misschien vind je dit ook leuk:

Website van het jaar 2016

Website van het jaar 2016

Het leven houdt van je

Het leven houdt van je
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.