Het leven houdt van je

het leven houdt van jeHet leven houdt van je
In 7 stappen jezelf accepteren

Wat een prachtige titel van Louise Hay en Robert Holden. Ik vind Louise Hay een geweldige vrouw. Ze is op dit moment 89 jaar jong en geniet nog volop van het leven dat van haar houdt.

Herken je dat? Dat je denkt ik ben niet goed genoeg, ik ben niet mooi, wie zit er op mij te wachten etc..We worden zo niet geboren! Dit is ons gaandeweg aangeleerd. Met het boek ‘Het leven houdt van je’ kun je dit patroon proberen te doorbreken.

Elke gedachte die we hebben, creëert onze toekomst.
─ Louise Hay

Louise Hay heeft al een aantal bestsellers op haar naam staan en haar Van Jezelf Houden-kaarten heb ik in de webshop staan.

Na een turbulent leven – als tiener werd ze misbruikt, rende ze van huis weg en trouwde met een vermogend succesvol zakenman, waarna het huwelijk weer op de klippen liep, kreeg baarmoederhalskanker dat ze zelf op natuurlijke wijze genas – begon ze haar leven te ‘helen’.

Zo is ook haar bestseller ontstaan: ‘Je kunt je leven helen

Het leven houdt van je

Handboek voor een gelukkiger leven van de grande dame van de spiritualiteit. In de verschillende hoofdstukken geeft Hay achtergronden en spirituele technieken die je helpen om jezelf te accepteren en van jezelf te gaan houden.


Tags

accepteren, het leven houdt van je, jezelf, louise hay, van jezelf houden


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
  • Ik heb een basisopleiding tot coach afgerond. Maar nu weet ik niet hoe ik mensen kan aantrekken om zich te laten coachen. Ook ben ik de weg kwijt in wat me nu inspireert. Ik heb veel tijd, maar weet het niet zinvol te gebruiken.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

    17 tips Van Jezelf Houden
    >