Affirmaties, jong geleerd

Je gedachten kunnen aardig met je op de loop gaan. Soms vul je maar vast eigenhandig in wat 'anderen misschien wel van je denken´ en neem je dat nog voor waar aan ook, zonder het te checken. Daarom, geloof niet alles wat je zelf denkt.....

Affirmaties om de dag mee te beginnen

Jij bent helemaal goed zoals je bent op dit moment. Elke dag word je een betere versie van jezelf, gewoon omdat iedere dag nieuwe ervaringen brengt waar je van leert en die je steeds meer een compleet mens maken.

Niemand is perfect of zal dat ooit zijn. Als je dan toch wat wilt veranderen aan jezelf, verander dan de gedachte: 'ik ben niet goed genoeg' in 'ik ben nu goed genoeg zoals ik ben'. Maak er een mooie reminder van en plak hem op je badkamer spiegel, mooie affirmaties om de dag mee te beginnen.

Deze video kwam ik op You Tube tegen en wilde ik je niet onthouden.

Affirmaties


Hoe lang is het geleden dat je zo voor de spiegel stond? Gisteren? :-).

Start ook vandaag nog met het maken van een krachtige affirmaties. Een positieve affirmaties doet wonderen. Probeer het maar.


Zo gebruik je affirmaties als superpower

Affirmarties als superpower

Superpower, dat is nogal wat? Nou, inderdaad! Een goede affirmatie heeft écht een soort magische kracht. Maar wat zijn affirmaties eigenlijk? KLIK HIER voor het artikel >>

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

affimaties, affirmatie, Inspiratie voor jezelf, jong geleerd


Misschien vind je dit ook leuk:

 Leven in de toekomst

 Leven in de toekomst
 • Hallo Marian,

  Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen, maar ik werk graag met affirmaties!

  Wat ik graag met anderen wil delen is dat ik heb ervaren dat het zelf schrijven van affirmaties zo belangrijk is.

  Vaak vond ik de affirmaties van een ander het net niet. Ik had dan het gevoel dat de affirmatie “niet goed werkte”. Het waren niet de goede woorden. Daarom ben ik zelf gaan schrijven. Het is een heel gepuzzel om de goede woorden te vinden, maar als dat lukt is de affirmatie veel effectiever. Want wie weet beter dan ikzelf wat de goede woorden zijn?

  Maar hoe weet je dan dat het een goede affirmatie is zul je je afvragen.
  Als ik een affirmatie heb opgeschreven spreek ik deze een aantal keer hardop achter elkaar uit. Het kan dan spontaan gebeuren dat ik een ander woord zeg of dat de volgorde van de zin wijzigt. Dit zijn spontane correcties van mijzelf op wat ik geschreven heb. Geen versprekingen! Pas ik deze correcties toe dan merk ik dat het goed loopt.
  Of soms gebeurt er niets. Dan is wat ik opgeschreven goed heb.
  Als ik klaar ben heb ik het gevoel dat dit het is.

  Loop je ook aan tegen het bovenstaande als je met affirmaties werkt, dan loont het om hier wat tijd voor vrij te maken.
  Veel succes!

  Met vriendelijke groet,
  Maria

 • Inge Steenmeijer schreef:

  Gaaf!!! Dit is nog het echte plezier in leven. Werkelijk prachtig. Bedankt voor het doorsturen. Heb ervan genoten!!!

 • Heerlijk filmpje !! Je wordt er vanzelf vrolijk én dankbaar van !

  Dankjewel Marian voor het doorsturen !

  Groetjes,
  Marijke

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

  Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
  Zorgen en Stress

  >