6 manieren om een positieve mindset te ontwikkelen


6 manieren om een positieve mindset te ontwikkelen

Welkom bij de nieuwste podcast in dit jaar. En wat is er nu leuker om te richten op positiviteit en hoe je dat het beste kunt doen.

Leren positief denken is mijn eerste stap geweest in mijn persoonlijke ontwikkelingsreis en ik zal de Gratis Online Workshop Positief Leren Denken weer heel snel plannen. Al mijn workshops zie je op www.justbeyou.nl/agenda.

Vooral in deze economische tijden is het vaak een uitdaging om je te richten op positiviteit en wat er allemaal WEL is in plaats wat er niet is of wat er niet meer kan hoor.

Ik ben niet vromer dan de paus en ik kan ook roepen: 'jeetje dat is toch niet normaal duur meer geworden' om dan later te denken…  chips dat is niet richten op hoe ik het wil dus moet ik mezelf ook weer bij de kladden pakken en mezelf op het juiste spoor zetten. Maar hé we zijn allemaal mens. 

Iedereen heeft wel eens een off-day. Geen uitdaging, gewoon laten zijn. Als het nou wat langer duurt, pak jezelf dan bij de kladden, kom van de bank, verzorg jezelf en ga erop uit. Als je blijft zitten waar je zit verandert er in ieder geval niets aan je situatie. Kom in actie en de energie gaat weer stromen.

6 manieren om een positieve mindset te ontwikkelen

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

With love,

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

affirmatie, dagboek schrijven, journalen, mindset, positiviteit, zelfliefde


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Wat een goede tips voor positief denken! Dank je wel.

  • Marian schreef:

   Dankjewel, Jenny. Lief dat je de moeite hebt genomen om mij dit te laten weten.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >