Zen in een dag met 5 relax tips

Zen in een dag met 5 relax tips gaat je dat zeker lukken. Wat gaat het worden? Een strakke spa met veel wellnessmogelijkheden of ga je voor de gezelligheid van een boerderij spa? Zelfs een VIP-sauna behoort tot de mogelijkheden. Ons advies: geniet! En doe even een dag de leuke dingen in het leven die niet moeten, maar mogen. Tip: maak je dagje relaxen helemaal af door je huid te verzorgen met een lekkere olie. Zo kun je er weer helemaal tegenaan. Even een dag geen stress, badkamer schrobben of in de file staan. Deze dag is helemaal voor jou…

#1 Spa Sereen in Maarssen

Pal aan de Maarsseveense Plassen, vlakbij Utrecht, ligt Spa Sereen. Een strakke design spa met heerlijk veel wellnessmogelijkheden. Hier is duidelijk aandacht besteed aan het interieur: glazen doorkijkjes op het water en een sauna die over het zwembad zweeft, kruidenbaden met sprookjesachtige lampen, een stijlvolle buddha relaxruimte met zalige waterbedden. Je vindt er een Turks Stoombad, maar ook een zogenoemde opgiet-sauna, zoutbaden, een kleurentherapie-sauna en nog veel meer. Eigenlijk heb je aan een dag niet genoeg om alles uit te proberen. Het mooiste is misschien wel het uitzicht op de plassen en wat voor weer het ook is, hier zie je de natuur op haar mooist. De overzichtelijkheid van Spa Sereen levert een extra bijdrage aan rust in je hoofd.

#2 Boerderij Spa in Nutter en Hoogeloon

De voormalige schuren van twee oude boerderijen zijn verbouwd tot spa’s. En hoe fijn, want hier wordt alleen met biologische producten gewerkt. Zo bestaan de pakkingen bijvoorbeeld uit sinaasappelbloesem, geitenboter en zelfs herfstvruchten. En anders dan je gewend bent, zweet je de afvalstoffen niet uit in een sauna, maar in een ruimte waar een brood- en hooioven staan. Uitrusten kan ik het gras van het weiland of in een dondolo; een mix tussen een schommelstoel en een bed. Hierbij zorgt de schommeling voor de juiste ademhaling en dat is weer goed voor je rug. Voel jij je al zen en ontspannen worden?

#3 De Zwaluwhoeve in Hierden

Ontspannen op de Veluwe kan bij sauna en beautyresort De Zwaluwhoeve. Je wordt hier omringd door bos, heidevelden, zandverstuivingen en weilanden. Mocht je nog wat willen wennen aan een saunabezoek en je niet helemaal op je gemak voelen, dan is er elke eerste dinsdag van de maand een badkledingdag. Probeer vooral ook de hotstone massage, waarbij je met warme Mexicaanse lavastenen wordt gemasseerd. Het resort heeft een prachtige tuin waar je helemaal tot jezelf komt.

#4 Vip-sauna

Een VIP-sauna voor maximaal vier personen, boek je bij De Thermen. Je treft er uiteraard een sauna aan, een stoombad en een whirlpool. En hoe leuk! Je mag ook nog eens je eigen muziek meebrengen. Bovendien biedt De Thermen als een van de weinige sauna’s een klankschalenmassage aan. Iedere zondag is het familiedag en mogen kinderen tussen de drie en twaalf jaar ook de sauna in. Je vindt deze heerlijke relaxplek in Rosmalen.

#5 Lekker smeren met Wild Argan Oil

Verzorg je huid na een bezoekje aan de sauna heerlijk in met voedende olie. Je velletje is namelijk door al het bubbelen en zweten behoorlijk uitgedroogd en de vetten weer wat aanvullen geeft een luxe gevoel. Onze favoriet is de Wild Argan Oil uit de Hammam-collectie van de BodyShop. De olie zit boordevol verzorgende ingrediënten en is nog eens helemaal fair trade ook.  Ontdek hier de voordelen van Argan Oil. Het mooie, bij aankoop van een product ontvang je nu de tweede voor de halve prijs.

argan oil

Door de Wild Argan Oil te shoppen via Justbeyou.nl heb je supersnel je spulletjes in huis en hoef je niet van de website af, dus je kunt zo lekker verder bladeren op onze site. Wij krijgen een kleine vergoeding voor de verkoop en zo help je Justbeyou.nl een handje. De webwinkel die het product te koop aanbiedt handelt je bestelling gewoon netjes af via hun eigen voorwaarden.

Ooo jaa, we zouden het erg leuk vinden om jouw zen- en relaxtips te lezen. Welke sauna kun je ons aanbevelen en wat zijn jouw favoriete beauty producten? Waarmee je nog beter ontspant?

 


Tags

argan oil, bodyshop, ontspannen, stress, zen


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>