50 Levenslessen + journal en kaartendeck

50 levenslessen

Het leven loopt niet altijd zo gemakkelijk of zoals je had gehoopt. Soms zijn er lessen te leren en komen er uitdagingen op je pad.

Dat is het leven eb/vloed, zwart/wit, licht en donker. Als je geen regen zou kennen zou je de zonnige dagen ook niet zo waarderen. De kunst is om de les erin te zien en ervan te leren anders blijft de les zich weer aandienen.

Na het overlijden van mijn moeder in mijn armen heb ik besloten, als ik zo jong dood moet gaan om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven. Om er wat van te gaan maken om te gaan genieten.

Het is toch de bedoeling om eruit te halen wat erin zit?

Om het leven te creëren waar je verlieft op wordt en om te leven naar jouw normen, waarden en keuzes. Een mooier zelfbeeld leidt naar een mooier leven. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en levenslessen geleerd.

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

inzichtkaarten, journal, kaarten, kaartendeck, levenslessen


Misschien vind je dit ook leuk:

Just Be You Planner 2023

Just Be You Planner 2023

De voordelen van bewust leven

De voordelen van bewust leven
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>