Zelfvertrouwen, vertrouw jezelf

Op uitnodiging van Steven Geldof van inspirerende hutspot zijn Sanny (sannyzoektgeluk.nl), Jelle (sochicken) en ik bij elkaar gekomen.
Een paar dagen voor kerst en praten we over onderwerpen die voor ons belangrijk zijn. In deze aflevering hebben we het over zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen

;

Het verhogen van je zelfvertrouwen gebeurd niet binnen één dan en ook niet door de een trucje. Blijvende verandering creëer je alleen door te werken aan je authentieke zelf. De slogan van Just Be  You is niet voor niets: ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’.

Waar je je op richt dat groeit, dit werkt ook met het bouwen aan zelfvertrouwen oftewel het houden van jezelf.

Zelfvertrouwen, het vertrouwen in jezelf, in je eigen kunnen, vaardigheden en talenten, is je belangrijkste gereedschap in het leven. Of je iets wel of niet tot een goed einde gaat brengen valt of staat met het vertrouwen in je zelf.

De grenzen in je leven bepaal jij zelf, met jouw gedachten en overtuigingen.

Ga aan het werk maar blijf trouw aan jezelf. Eerst van jezelf houden en daardoor bouwen aan je zelfvertrouwen. Ga aan de slag, maar wel zodanig dat je ook trouw blijft aan jezelf.

Just Be Beautiful! Ongeacht of jij vindt dat je voldoet aan de gangbare normen. Schoonheid is een innerlijk gegeven wat maakt dat je gaat stralen! Zelfvertrouwen heet dat ;-).m


Tags

jelle hermus, jezelf, sanny, sanny zoekt geluk, steven geldof, van jezelf houden, zelfvertrouwen


Dit vind je misschien ook leuk:

 • Aaltje schreef:

  Hoi Marian,
  ‘k Heb het filmpje op YouTube gevonden, maar zou je nog eens naar de link willen kijken? Mij lukt het niet om ‘m via jouw pagina op te starten…
  Liefs, Alied

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >