Ze stond erbij, keek ernaar en scoorde!

Gisteren ben ik bij de voetbal wedstijd van mijn dochter gaan kijken. Ze moest spelen tegen de eerste in de competitie. Danika voetbalt net en heeft nog niet veel zelfvertrouwen. Dit was dan ook echt een oppepper!

Het team heeft één grote kracht: ze gaan door! Al staat dit team met 5-0 voor, ze blijven doorgaan. Toppie!

Je kunt me ook volgen op twitter of facebook.


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

Blijf vertrouwen

Blijf vertrouwen

Je passie vinden, hoe doe je dat?

Je passie vinden, hoe doe je dat?

Je hoeft niet altijd sterk te zijn

Je hoeft niet altijd sterk te zijn
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.