Youniversum Ontwikkelen: De Kracht van jouw Persoonlijke Universum


Youniversum Ontwikkelen: De Kracht van jouw Persoonlijke Universum

Jouw Youniversum, kun je zien als de innerlijke wereld waar je elke dag in leeft, bepaalt in grote mate je geluk, je succes en de kwaliteit van je relaties.

Het veranderen van jouw Youniversum is belangrijk omdat het je in staat stelt actief de regie over je leven te nemen, in plaats van passief te reageren op wat er op je pad komt. Door bewust te kiezen welke zaadjes je plant - welke gedachten, gevoelens en acties je voedt - kun je een realiteit creëren die resoneert met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

Transcript van de Podcast: Youniversum Ontwikkelen: De Kracht van jouw Persoonlijke Universum

Welkom bij een nieuwe aflevering van onze podcast. Het was veelte lang geleden maar zo druk met anderen dingen. 

Ik voelde me nu geïnspireerd om deze podcast op te nemen omdat we aan het begin staan van een nieuwe maand, maart, een tijd die symbool staat voor licht, liefde en groei. De tijd gaat ontzettend snel, en als we niet bewust stilstaan en intenties zetten, kunnen we het gevoel hebben dat we maar een beetje rond blijven dobberen in het leven.

Intenties

Intenties geven richting aan je dagelijkse handelingen en beslissingen. Ze helpen je focus te houden op wat je werkelijk wilt bereiken, waardoor je minder snel wordt afgeleid door minder belangrijke zaken.

Door je intenties duidelijk te stellen, activeer je de wet van aantrekking. Je stuurt een duidelijk signaal uit naar het universum over wat je wenst te manifesteren in je leven. Dit helpt om je gedachten, gevoelens en acties in één lijn te brengen met je doelen, dromen en/of wat je wilt in het leven. Een belangrijke stap in het bewust creëren van je leven. 

Ik heb eerder al een keer een podcast en blog gemaakt over intenties zetten en onderaan deze aflevering vind je de link waar je alles weer terug kunt vinden. 

Lees- en/of luistertip: Een intentie zetten, zo doe je dat (incl. 5 tips)

Deze podcast is speciaal geïnspireerd doordat ik bezig was met het maken van de nieuwe Affirmatiekalender voor maart. Als jij op mijn nieuwsbrief staat dan krijg je deze automatisch de 1e van de nieuwe maand in je mailbox en anders kun je je hiervoor natuurlijk altijd opgeven om deze te ontvangen. Ook dit zal ik allemaal in de link zetten. 

Tijdens het creëren van deze kalender werd ik me nog meer bewust van de kracht van intenties en de noodzaak om de energie te verhogen.

Gisteren heb ik een gratis online masterclass gegeven over 'Verhoog je Energie frequentie'. Het viel me op hoeveel mensen zich momenteel moe voelen en weinig energie ervaren. Maar energie moet je creëren; energie is bedoeld om in beweging te zijn. 

Ik weet niet hoe het met jou is maar vaak richten we ons te veel op wat er allemaal niet goed gaat in ons leven, wat onze energiefrequentie of vibratie een heel stuk verlaagt. Het is zo belangrijk om je energiefrequentie in lijn te brengen met jouw dromen, doelen en/of wensen, zodat je deze vervolgens weer moeiteloos aan kunt trekken.

Dankbaarheid

Dankbaarheid scoort heel hoog in op de energieladder en ik ben nu met mijn members bezig met The Magic en wat een gave en mooie reacties alleen maar door 28 dagen verschillende dankbaarheid oefeningen te doen. Geef jezelf een cijfer hoe je je nu voelt en noem dan eens 10 dingen op waar je echt dankbaar voor bent en voel dit ook in je zijn. Geef je dan zelf eens opnieuw een cijfer. Voel je je al een stukje energieker?

Alles in het Quantum Field, Universum, het Universeel Veld, of hoe je het ook wilt noemen, is energie en vibratie, inclusief jijzelf. 

Youniversum en Zelfbeeld

Jij bent het 'Youniversum', zoals ik altijd zeg. Youniversum" (een samenvoeging van "you" (jij) en "universe" (universum)) is een krachtige metafoor die illustreert hoe je perceptie van jezelf je realiteit vormgeeft. 

Zelfbeeld omvat de overtuigingen die je hebt over je eigen capaciteiten, je waarde als persoon en hoe je denkt dat anderen je zien. Het bevat ook de gevoelens die je over jezelf hebt, zowel positief als negatief. Dit zelfbeeld is als een innerlijke spiegel die weerspiegelt hoe je jezelf ziet en beïnvloedt elke beslissing, actie, reactie in je leven en wat je terugziet in je leven

Je zelfbeeld fungeert als de kern oftewel het centrum van je "Youniversum" - een persoonlijk universum waarin jouw gedachten, overtuigingen en gevoelens de sterren en planeten zijn die de loop van je leven bepalen. Net zoals het fysieke universum wordt geleid door natuurwetten, wordt jouw Youniversum geleid door de principes van je zelfbeeld.

Het bepaalt niet alleen hoe je jezelf ziet, maar ook hoe je de wereld om je heen ziet en hoe je erop reageert. Een positief zelfbeeld opent de deur naar zelfvertrouwen, veerkracht en het vermogen om dromen na te jagen, terwijl een negatief zelfbeeld kan leiden tot zelftwijfel, angst en beperkingen in wat je denkt te kunnen bereiken.

Werken aan je zelfbeeld is een krachtige manier om niet alleen je fysieke realiteit te veranderen maar ook om een positieve invloed te hebben op de wereld om je heen. Door jezelf te zien als de creator van je eigen Youniversum. 

Wanneer je zelfbeeld positief en liefdevol is, schijnt je licht helder, trek je positieve ervaringen aan en voel je je gedreven en in flow om het leven te leiden dat je wenst. 

Zelfvertrouwen en Zelfliefde

Jouw zelfvertrouwen en zelfliefde kun je zien als sterren aan de hemel die nooit doven; ze begeleiden je door de donkerste nachten en herinneren je eraan dat je altijd de kracht hebt om je pad te verlichten.

Maar wat als je merkt dat jouw Youniversum soms meer schaduwen kent dan licht?
Wat als twijfels, angsten en negatieve zelfpraat jouw licht lijken te absorberen?

Het mooie is, zelfs de donkerste hoeken van jouw Youniversum kunnen opnieuw verlicht worden. Alleen met licht kun je de duisternis opheffen en daar heb ik gisterenavond nog een afbeelding over gedeeld.

Alleen met licht kun je de duisternis opheffen

Het begint allemaal met de beslissing om jezelf in een nieuw licht te zien, om jezelf lief te hebben en te accepteren, met al je perfecte imperfecties.

Herinner jezelf eraan dat elke planeet, elke ster in jouw Youniversum daar is om je iets te leren, om je groei te bevorderen. 

Een les die niet geleerd is komt vaak weer terug en dan weer in een iets andere vorm.

Je hebt de kracht en de mogelijkheid om een andere fysieke realiteit van mogelijkheden te creëren, gewoon door de manier waarop je naar jezelf kijkt te veranderen maar vooral ook door te veranderen wat je tegen jezelf zegt. 

Begin met het zaaien van zaadjes van positiviteit in de vruchtbare grond van jouw gedachten. Voed ze met affirmaties die jouw waarde bevestigen, met acties die aan jouw zelfvertrouwen bouwen en met gedachten die je innerlijke vrede, licht, positiviteit en plezier brengen. 

Net zoals je een zaadje plant met de intentie om het te zien groeien, zo plant je ook je dromen, door jezelf af te stemmen op de energie van wat je wilt zijn. Dit gaat verder dan hopen; het is het actief stappen in de energie van je verlangens, met het volste vertrouwen dat het universum reageert door precies dat naar je toe te brengen.

Naarmate deze zaadjes groeien, zullen ze jouw Youniversum veranderen tot een plek waar dromen, wensen en verlangens zullen manifesteren oftewel uitkomen. 

Misschien ben je de regen moe of voel je je de laatste tijd uitgeput, zonder duidelijke redenDit gevoel is niet ongewoon, vooral na een periode waarin het lijkt alsof de zon zich schuilhoudt en de regen eindeloos valt.

Door jezelf af te stemmen op de energiefrequentie van je verlangens, nodig je ze uit om werkelijkheid te worden. Dit is een proces van actieve creatie, van geloven voordat je ziet. Ook hier heb ik nog een blog van want vaak zeggen we eerst zien dan geloven maar het is precies andersom: eest geloven dan zien. Deze link zal ik ook vermelden. Dus van geloven voordat je ziet, van worden voordat je hebt.

Zoals de natuur zich voorbereidt op de lente, zo kun jij je innerlijk voorbereiden op wat jij graag wilt zien in jouw leven. 

Het universum weerspiegelt de energie die je uitzendt. Ik zeg altijd het is zoals een spiegel als jij erin lacht dan lacht het terug. In mijn Gratis Online Masterclass Verhoog je Energie vertelde ik ook dat ik vroeger vaak boos was, aandacht wilde van anderen en het vreemd vond dat ik niet kreeg wat ik wilde want dat is wat mijn spiegel terugkaatste. Meer dingen om boos van te worden bijvoorbeeld. En raar dat ik het vond. 

En vaak krijg je niet wat je wilt doordat er sprake is van Split Energy en dat wat voor vele een eyeopener. Ik heb deze workshop meteen weer gepland dus geef je gerust op. Leuk om zo te connecten.

Wanneer je je verbindt met en handelt vanuit wat je echt wilt, trek je die wensen naar je toe met een ongekende kracht. Dit is de ware magie van manifestatie: het begrijpen dat door te vibreren op de frequentie van wat je wilt. 

Dus, terwijl de dagen langer worden en de natuur zich voorbereidt op een nieuw seizoen van groei, vraag ik je: ben je klaar om je energie te verhogen en je hart, mind / gedachten te openen voor de eindeloze mogelijkheden die voor je liggen?

En wil jij meer ondersteuning denk dat eens aan bijvoorbeeld de Magische Manifestatie Mindset Membership voor slechts nu 9 euro per maand, ik weet natuurlijk niet wanneer jij luistert waar ik elke maand Live ben met een QA Call, waarin de manifestatie koolkit staat, meditaties, alle affirmatie kalenders, journals, planners en teveel om op te noemen.
Weet dat je nergens aan vast zit. Opzeggen is zo makkelijk als wat… Je stuurt of mij een e-mail zonder reden want ik vind dat je je nooit hoef te verontschuldigen of je klikt op je account in het membership en dan kun je het makkelijk zelf doen. 

Laten we deze maand maart gebruiken om je zelfbeeld te versterken, je energie frequentie te verhogen en actief de wereld te creëren waarin je wilt leven.

Sta jezelf toe om te bloeien in jouw Youniversum, vol licht, liefde, en oneindige groei.

Bedankt dat je luisterde naar deze aflevering. Ik hoop dat het je inspireert om met nieuwe energie en positieve intenties maart en de rest van dit jaar tegemoet te treden. Vergeet niet de nieuwe Affirmatiekalender voor maart te downloaden om je dagelijkse dosis inspiratie te ontvangen.

Tot de volgende keer, blijf groeien en bloeien in jouw unieke Youniversum.

Download Gratis Affirmatie Kalender Just Be You
Blijf altijd vertrouwen, want zelfs het kleinste sprankje licht kan je door de donkerste dagen heen loodsen.

Uitgelicht

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

affirmaties, energie vibratie, energiefrequentie, manifesteren, positieve mindset, wet van aantrekking, zelfbeeld, zelfliefde


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>