Wie is belangrijk voor jou?

Leuk, eind van het jaar! Ik heb een paar cadeautjes deze maand, speciaal voor jou.

Het is belangrijk om jezelf niet te vergeten en al helemaal niet in deze tijden. Veel mensen gaan sloven en druk doen om het gezellig te maken voor iedereen, maar vergeten wat ze zelf willen.

Daar word je nooit gelukkig van.

Of jij misschien wel?

Ik heb er een video over gemaakt. Die kun je hieronder bekijken:


Ik weet zeker dat je er superveel aan hebt!

Warme groet,
handtekening Marian

PS Er komen een paar waardevolle mailtjes aan (met onder meer een nog nooit uitgebracht magazine, gratis voor jou). Houd je mailbox in de gaten! Als je nog niet ingeschreven staat dan kan je dat hieronder doen.


Tags

belangrijk, jezelf


Dit vind je misschien ook leuk:

 • Dank je, Marian, had ik net even nodig!

  • Geen dank, Anita! Leuk dat je een reactie achterlaat, waardeer ik 😉

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.