Nieuwe website Lay out

rezisefotomarianWat ben ik blij met mijn nieuwe layout van de website! Er zijn nog een aantal kleine dingen die gewijzigd moeten worden maar dat mag de pret niet drukken en wanneer is het nu perfect? Volgens mij bestaat dat niet en daarom maar meteen online gezet en langzaam aan de dingen veranderen die ik nog graag anders zie.

Nieuw is ook de feelgood shop van Just Be You. Er staan een aantal mooie armbanden en kettingen in van oa Buddha. Buddha staat symbool voor de verlichting van de levensweg. Er zullen regelmatig andere artikelen komen en/of aangepast worden.

Wat vind jij van de nieuwe layout? Ik hoor graag je feedback.

 


Tags

buddha, layout wordpress


Misschien vind je dit ook leuk:

Nieuwe website Lay out

Nieuwe website Lay out
 • Marlene schreef:

  Ik vind je nieuwe Lay-Out helemaap TOP! Heel overzichtelijk allemaal en ik kan nu nog sneller vinden wat ik zoek 🙂 APPLAUS!

 • leonie schreef:

  Van mij ook de complimenten..Ziet er mooi, overzichtelijk en gezellig uit..Vooral de plaatjes, tekst erbij maakt me nieuwsgierig om er op te klikken..Thanks voor al de mooie tips, weetjes e.d.

 • Fris, overzichtelijk, vrolijk en positief! Ik vind de site super mooi geworden! Wees er maar heel erg trots op! Liefs Petra

 • Zeker een mooie website Marian! En ik wilde ook even zeggen dat ik geniet van je positiviteit! 🙂
  Groetjes, Margriet

  • Dank je wel, Margriet. Daar geniet ik ook weer van, zulke reacties 😉

 • Tjonge, wat is het mooi geworden, er straalt echt een bepaalde rust van uit die ik erg aangenaam vind…Mooi!

 • jacqueline schreef:

  Prachtig zeg!!! Van mooi, naar nog mooier!! Een plezier om naar te kijken
  Ga zo door. xx

  • Bloos, bloos. Dank je wel, Jacqueline. Ik ben er erg blij mee.

 • Ik vind het helemaal geweldig! Je had al een mooie site maar deze is echt helemaal geweldig en overzichtelijk. Makkelijk te zoeken. Ik heb even geen aanvullingen maar ik ga snel verder kijken want ik zie dingen die ik eerder niet heb gezien. Ga zo door marian. Ik ben blij met jby.

  X Els

  • Els, dank je wel en wat lief van je! Ik hoor idd meer dat mensen nu meer zien dan dat ze eerder hadden gezien. Veel leesplezier!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.