Creëer een magisch leven – 001

Welkom bij de eerste aflevering van Just Be You Podcast.

Een podcast voor jou als je je mooiste leven wilt leven, je mindset wilt vergroten, meer magie wilt creëren, en je dromen/doelen wilt manifesteren.

Ik ben je host Marian Palsgraaf van de feelgood website justbeyou.nl, uitgever van een aantal inspirerende boeken en planners, aangevuld met een eigen sieradenlijn allemaal bedoeld om je er aan te herinneren om te gaan voor wat jij wilt en je mooiste zelf te zijn.

Deze podcast is bedoeld om je tips, tricks, tools, inspiratie en motivatie te geven om je roeping te volgen, de mooiste versie van jezelf te worden en om een mooi, magisch en authentiek leven te creëren.

Ben je klaar voor de wonderen in je leven? Laten we op reis gaan…


Je kunt je ook op iTunes abonneren en luisteren, klik hierIn deze eerste aflevering even een inleiding wat me wakker heeft gemaakt om mezelf te zijn. Just Be You, omdat het mooiste wat je kunt worden jezelf is. Dat ik hier na een tweetal burn-out tot de ontdekking ben gekomen.

Ik deel een stuk van mijn persoonlijke verhaal over mijn turningpoint en hoe ik ben gestopt met 'normaal' en de Wet van Aantrekking ben gaan beoefenen.

Hier een lijst van de onderwerpen die ik heb benoemd:

Klik hier rechts en bewaar deze aflevering als een download op je computer.

Creëer een magisch leven

Over de auteur

Gepest op school, opgevoed zonder liefde met aan alcohol verslaafde ouders. Hierdoor was ik verlegen, onzeker, ik had totaal geen (zelf)vertrouwen. Ik was bang om ‘gezien’ te worden, ik had altijd het gevoel niet goed genoeg te zijn en sterk de goedkeuring van andere mensen nodig.
Mijn moeder is in mijn armen overleden en dat was de turning point in mijn leven. Lees meer >>>

Marian


Tags

magisch leven, podcast, positief denken, wet van aantrekking


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>