Creëer een magisch leven – 001

Welkom bij de eerste aflevering van Just Be You Podcast.

Een podcast voor jou als je je mooiste leven wilt leven, je mindset wilt vergroten, meer magie wilt creëren, en je dromen/doelen wilt manifesteren.

Ik ben je host Marian Palsgraaf van de feelgood website justbeyou.nl, uitgever van een aantal inspirerende boeken en planners, aangevuld met een eigen sieradenlijn allemaal bedoeld om je er aan te herinneren om te gaan voor wat jij wilt en je mooiste zelf te zijn.

Deze podcast is bedoeld om je tips, tricks, tools, inspiratie en motivatie te geven om je roeping te volgen, de mooiste versie van jezelf te worden en om een mooi, magisch en authentiek leven te creëren.

Ben je klaar voor de wonderen in je leven? Laten we op reis gaan…


Je kunt je ook op iTunes abonneren en luisteren, klik hier



In deze eerste aflevering even een inleiding wat me wakker heeft gemaakt om mezelf te zijn. Just Be You, omdat het mooiste wat je kunt worden jezelf is. Dat ik hier na een tweetal burn-out tot de ontdekking ben gekomen.

Ik deel een stuk van mijn persoonlijke verhaal over mijn turningpoint en hoe ik ben gestopt met 'normaal' en de Wet van Aantrekking ben gaan beoefenen.

Hier een lijst van de onderwerpen die ik heb benoemd:

Klik hier rechts en bewaar deze aflevering als een download op je computer.

Creëer een magisch leven

Tags

magisch leven, podcast, positief denken, wet van aantrekking


Misschien vind je dit ook leuk:

Hoe blijf je gemotiveerd?

Hoe blijf je gemotiveerd?

Eerst geloven dan zien

Eerst geloven dan zien

Waarom mensen denken dat manifesteren Woo-Woo-ding is wat niet werkt

Waarom mensen denken dat manifesteren Woo-Woo-ding is wat niet werkt
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.