Wat als ik goed genoeg zou zijn?

Deze vraag stel ik mezelf regelmatig. Met het stellen van deze vraag kan je zien of je reageert vanuit jezelf of voor de reactie van een ander. Grappig hè?

Stel jij jezelf wel eens vragen? Mezelf vragen stellen is een grote stap geweest in mijn ontwikkeling. Op het keerpunt van mijn leven, het overlijden van mijn moeder, heb ik de kracht van vragen stellen ontdekt.

De kracht van vragen stellen:

♥ Wat is voor mij belangrijk?

♥ Wat als ik goed genoeg zou zijn?

Stel jij jezelf vragen? Ik waardeer het zeer als je een reactie achter wilt laten.

[social_warfare]


Tags

jezelf, kracht van vragen stellen, wat als ik goed genoeg zou zijn


Misschien vind je dit ook leuk:

Kerstboodschap

Kerstboodschap
 • Eveline schreef:

  De vragen die ik mezelf stel zijn afhankelijk van de manier waarop ik in het leven sta.

  Soms, als ik in een ‘perfectie’ stand sta, vraag ik mezelf soms af: “wat als ik dit niet (op deze manier) doe”? Het helpt me om te relativeren en te mogen besluiten dat ik niet alles tot in perfectie hoef te doen. Er gebeurt namelijk helemaal NIETS ernstigs, kom ik dan altijd weer achter.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >