Vraag over het leven

Vraag over het leven

Alles zit al in jezelf om gelukkig te worden en/of geluk te vinden in het leven. Toch blijft het vaak lastig en ik vind het altijd zinvol om vragen te stellen. Vandaar deze nieuwe rubriek met een vraag over het leven. Wees jezelf, maar ken ook jezelf en weet waarom je doet zoals je doet. Just Be You.

Een vraag die je doet nadenken. Waarvan je weer bewust kan worden, accepteren en/of actie ondernemen.

Het is zo mooi om even stil te staan waar je vandaan bent gekomen en waar je naar toe wilt in het leven, even een soort van zelfreflectie.

Er is geen goed of fout antwoord. Het gaat om jou antwoord!

Ga er eens rustig voor zitten om de vraag te beantwoorden:

Wat doe jij graag alleen?

Ik vind het heerlijk om alleen thuis te zijn en een boek te lezen op de bank, muziek te luisteren en/of te mediteren. Heerlijk.
Wat doe jij graag alleen?

Als je dit artikel waardevol vindt voor inspiratie en/of motivatie dan zal ik waarderen als je dit artikel wilt verspreiden door het te delen met anderen mensen.Dit kan door middel van de socialmedia knoppen hieronder. Ik vind het ook altijd leuk als je een reactie achterlaat.


Tags

jezelf, vraag over het leven, vragen stellen


Misschien vind je dit ook leuk:

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?
 • Manorma schreef:

  Ik ga graag alleen naar de bioscoop om te relaxen en inspiratie te halen.Ook thuis vind ik het vaak effectief alleen naar een film te kijken. Vanavond komt de film Untouchable op Ned I. Ik heb het al gezien, maar ga er weer voor zitten, alleen. Soms ga ik wel met iemand naar de bios,maar dan is het voor de gezelligheid. Heel veel dingen doe ik alleen. Alleen eten aan de eettafel vind ik vreselijk,vooral op zon- en feestdagen…..

 • yolanda schreef:

  Ik hoef niet perse iets alleen te DOEN, als ik maar regelmatig even alleen BEN. Als dat er soms niet van komt raak ik erg overprikkeld!! En dat is heel vervelend voor mijzelf maar ook voor mijn omgeving!

 • Ik vind het ook heerlijk om alleen thuis te zijn. Ook om alleen dingen te ondernemen, dan ontstaan hele leuke ontmoetingen en spontane dingen.. Ik hou d’r van 🙂

 • Ook ik vind winkelen alleen heerlijk, gaan en staan waar ik wil. en daarbij vind ik het heerlijk om dan gewoon ergens te gaan zitten en gewoon te genieten van het effe alleen zijn en de wereld aan me voor bij zien te gaan. Ik hou van lezen en schrijven alleen, en ook de huishouding doe ik het liefste als ik alleen thuis ben. heerlijk dansen in me huiskamer….alleen, Hoef ik me ook niet te schamen 😉

 • Marlies schreef:

  Alleen winkelen! Ik vind het niets met anderen, dat kost energie .

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.