52 weken Voor Jezelf Zorgen

Zorg jij goed voor jezelf?
Het klinkt zo vanzelfsprekend, natuurlijk zorg jij voor jezelf.

Elke dag tanden poetsen, eten, een jas aan trekken als het koud is, je verdient je eigen geld, je runt je eigen huishouden, en misschien dat van medegezinsleden, je onderhoudt je vriendschappen en familiebanden enzovoort.

Maar is dat hetzelfde als jezelf dat geven wat jij nodig hebt?

In de reacties die ik krijg van bezoekers van Just Be You, lees ik heel vaak terug dat zorgen voor anderen als vanzelfsprekend wordt gevonden, maar dat tijd voor jezelf er nogal eens bij inschiet. Met alle gevolgen van dien. Burn-out, depressies, overspannen, oververmoeid, negatief toekomstbeeld, niet toekomen aan je eigen dromen enz.

HSP-ers zijn hier nog eens extra gevoelig voor, omdat ze de behoeften van anderen zo feilloos aanvoelen. En ze daarbij juist nog meer behoefte hebben aan me-time dan niet HSP-ers, om te herstellen en op te laden.

Dat heeft mij geïnspireerd om een programma van 52 stappen te schrijven die jou helpen om weer goed voor jezelf te gaan zorgen.

Als het goed gaat met jou ben jij ook veel beter in staat om te doen wat je wilt doen in je leven. Inclusief er zijn voor anderen. Er is dus niets egoïstisch aan om jezelf op de eerste plaats te zetten, het is je plicht. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen lichaam.

Wil jij het nieuwe jaar helemaal jouw jaar maken?
Neem dan eens een kijkje op deze pagina >>>


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>