De 5 boeken die mijn leven hebben veranderd

Inspiratie heb je nodig om te groeien en je creativiteit te laten bloeien. Daarnaast krijg je er ook veel energie van, kom je in actie en komen er ‘ineens’ allemaal mooie dingen op je pad.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Inspiratie haal ik overal vandaan. Door het volgen van succesvolle ondernemers, webinars, netwerken tijdens events of sparren met mijn buddies. Maar, ook boeken zijn geweldig om inspiratie uit te halen en hebben sterk bijgedragen aan mijn ontwikkeling.

Sommige boeken hebben zelfs zo’n grote impact dat ze mijn leven voorgoed veranderd hebben. Dit zijn de 5 boeken waar ik dankbaar voor ben en die mijn leven hebben veranderd:

  1.  Cashflow Quadrant – Robert Kiyosaki

Het juiste boek op het juiste moment kan een enorme impact op iemands leven hebben.Voor mij is het boek Cashflow Quadrant van RobertKiyosaki een fantastisch voorbeeld hiervan.

Ik kreeg dit boek 2,5 jaar geleden, een dag voordat ik zonder mijn kinderen een weekje naar de zon ging, in mijn handen gedrukt van mijn broer met de boodschap:‘Jij wil verandering in je leven? Lees dit boek dan maar eens tijdens je vakantie’.

Zo gezegd, zo gedaan en ik kan je vertellen ik werd tijdens het lezen met de bladzijde enthousiaster en kreeg steeds meer energie. Het boek was heel makkelijk geschreven, geen zware kost en bleek een mega eye-opener en de katalysator om Succesmama op te starten. Op weg naar vrijheid!

Bij thuiskomst heb ik ook gelijk het boek ‘Rijke pa, arme pa’ van Robert gelezen en de boeken liggen nu steevast op mijn nachtkastje!

Klik hier voor meer informatie over het boek

  1.  365 dagen succesvol – David de Kock & Arjan Vergeer

Bij ‘toeval’ kwam ik op de website van David en Arjan terecht. Hun doel is dat in 2020 Nederland het gelukkigste land is.Dat sprak mij gelijk aan en ze hadden een gratis 13 stappenplan om dit te bereiken. Ik heb me hiervoor ingeschreven en de energie die deze mannen overbrengen is zo aanstekelijk. Dus, ik heb gelijk hun boek 365 dagen succesvol aangeschaft.

Echt een ‘feelgood’ managementboek met een hele duidelijke boodschap, praktisch met direct toepasbare tips en opdrachten. De manier waarop zij hun boodschap de wereld in brengen en dit met jou delen is fantastisch.

Je komt in een bepaalde flow, waar je nooit meer uit wil!

Klik hier voor meer informatie over het boek

  1.  Doordraven en overeind blijven – Isa Hoes & Barry Atsma

Een openhartig, eerlijk en warm boek! Zó herkenbaar, waar het gaat om het gezinsleven en alle perikelen die je tegenkomt met opvoeden als alleenstaande ouder.

Natuurlijk is je kinderen alleen opvoeden moeilijker danwanneer je er samen voor staat, maar sommige dingen zijn gewoon voor elke ouder herkenbaar.

Respect voor beiden die er alles aan doen om alle ballen in de lucht te houden.

De apps, de filmpjes, de verschillende soorten tekst zijn zo puur en geestig.

Een echte aanrader en super mooi om te zien dat‘bekende Nederlanders’naast hun werk ook gewoon papa of mama zijn.

Klik hier voor meer informatie over het boek

  1.  Dromen, Durven Doen – Ben Tiggelaar

Met mijn dromen ben ik iedere dag bezig. Ik zie ze voor me, weet waar ik naartoe wil en hoe ik ze kan bereiken. Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten?

Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?

Dit boek heeft mij geleerd om leiding te geven aan mezelf, om mijn angsten te overwinnen en daadwerkelijk in actie te komen. En iedere keer dat ik weer mijn angsten overwin en in actie kom, verschijnt er iets moois op mijn pad.

Als je wil leren hoe je kunt zorgen voor échte, blijvende verandering, zonder terug te vallen in oude patronen, danhelpen de tips en trucs uit dit boek je daar zeker bij.

Klik hier voor meer informatie over het boek

  1.  Winst – Eelco de Boer

Eelco wordt gezien als dé internetmarketing-expert. In zijn boek laat hij de vele mogelijkheden zien die het internet je biedt, mits je het op juiste manier inzet.

Daarnaast deelt Eelco een heel mooi inzicht: geld kun je altijd weer opnieuw verdienen, maar tijd krijg je maar één keer.

Je energie en de manier waarop je je tijd indeelt kun je gelukkig wel sturen.

Kortom, een echte ‘must have’ voor vrouwen die de switch willen maken van ‘Ploetermoeder naar Succesmama’ en zich hierbij willen toeleggen op internet marketing.

Klik hier voor meer informatie over het boek

Dit is mijn overzicht van inspirerende boeken en er staan er nog heel veel op mijn verlanglijstje om te lezen. En, alle frisse inspiratie is welkom, dus ik ben benieuwd welke boeken jullie mij aanraden om te lezen? Voor welke boeken zijn jullie dankbaar?

Succes! Danielle | Succesmama


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>