Volg jij je passie? Doe jij waarvan je houdt?

Je zult meer van het leven genieten en je gelukkiger voelen als je meer dingen doet die je leuk vindt. Je zal hierdoor positiever in het leven staan en dit heeft weer tot gevolg dat je positieve situaties en positieve mensen aantrekt. Het leven wordt er aangenamer door.

Denk jij dat je kunt doen wat je leuk vindt?

Zeg je misschien tegen jezelf dat je niet weet wat je passie is of dat je denkt dat je niet kunt doen wat je leuk vindt.

Er is zoveel te doen..

Je denkt misschien aan de dingen die je eigenlijk zou willen doen maar dan besef, bedenk je of vertel je tegen jezelf dat er nog zo veel andere dingen zijn die je MOET doen.

Dus vertel je jezelf dat je geen tijd hebt voor die dingen die je eigenlijk zou willen. 

Voor je het weet vliegt de tijd voorbij…en je bent nog steeds druk met dingen die MOETEN en uiteindelijk is het misschien op deze manier nog wel drukker dan dat je wel de dingen zou doen die je graag zou willen.

Er is altijd tijd om dingen te doen waarvan je houdt.

Stop te zeggen dat er geen tijd is! Geloof daar niet in. Dingen doen die je leuk vindt geven energie. Je kan het leven makkelijker aan. Besteed wat tijd aan jezelf en begin met een paar minuten per dag. Je bent waarschijnlijk gewend om te doen wat er gedaan moet worden in plaats te doen wat je leuk vindt.

Indien je niet geniet van het leven dan ben je aan het worstelen oftewel je bent aan het overleven.

Denk jij ook dat je op een dag wel tijd hebt om te doen wat je graag doet?

Als jij gelooft dat je het druk hebt, zal je altijd druk zijn. Te druk om te genieten van je leven.

Maak een nieuwe overtuiging. 

Verander je denken en daardoor je overtuiging. Stop met het denken dat je het te druk hebt en ontdek wat je passie is.

Een ieder die iets enorms heeft volbracht, had een groot doel, hadden hun blik gefocused op dit grote doel, dat soms onbereikbaar bleek.
– Orison Swett Marden


Misschien vind je dit ook leuk:

About the Author

Leave a Comment:

Add Your Reply