Update 100 things Summer Challenge

Maak je leven leuk en overzichtelijk

Wat heerlijk om bezig te zijn met ruimte te creëren in mijn hoofd en leven met de 100 things Summer Challege.

Wat is de stand van zaken?

Super enthousiast ben ik begonnen toen de temperaturen nog een beetje de normale waarden hadden. Ik ben begonnen met de kledingkast van manlief. Het resultaat was al snel -30 dingen. Wat een heerlijk gevoel om overzicht en ruimte te maken in de kast. Ik word er echt gelukkig van.

Nu ben ik eigenlijk een beetje te lui door de warmte maar het komt goed.

Wat komt er allemaal bij?

Wat veel lastiger is als je bewust wordt wat er elke keer weer allemaal bij komt! Mijn schoonmoeder is een paar keer komen eten en neemt dan allemaal tijdschriften mee! Dit is +10 in twee weken tijd. Ik heb ze nog niet gelezen maar als ik ze gelezen heb probeer ik ze zo snel mogelijk weer weg te geven.

Het is niet rustgevend in mijn hoofd om elke keer weer te denken dat is weer + en weer + hahaha. Ik besef wel dat het mij nu opvalt hoeveel spullen je elke keer weer in huis haalt.

Balans

Ik ben niet echt aan het tellen maar ik weet zeker dat ik uitkom op 0,00. Het opruimen van de kledingkast heeft geholpen maar ik ben bewust van de spullen die er weer bij zijn gekomen. Ik ga de uitdaging zeker halen maar moet er nog even goed mee aan de slag gaan. Boeken uitzoeken en deze wil ik gaan verkopen op bijvoorbeeld bol.com, mijn kledingkast uitzoeken, inbox weer helemaal up to date maken en dan zeker de kast in de woonkamer. Ik heb mezelf beloofd, dit moet je ook nakomen anders bouw je niet aan je zelfvertrouwen, om de telling nu goed bij te houden.

Eerst even vakantie vieren maar dan komt er zeker weer een update! Bekijk de facebook groep eens voor inspiratie en ideeën.

Doe jij ook mee en hoe gaat het bij jou? 


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>