Tip 2 voor het bouwen aan Zelfvertrouwen

Het heeft even geduurd maar hier is mijn tip 2 voor het bouwen aan Zelfvertrouwen.

In het begin van de video hoor je even getimmer maar daar vertel ik ook wat over :-)!

 

Hoe moeilijk vind jij het om complimenten te ontvangen en/of te geven? Heb jij tips?

 


Tags

complimenten, jezelf


Misschien vind je dit ook leuk:

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?
 • Leuk weer een filmpje! Ik wuif complimenten ook vaak weg! Weet dan ook nooit zo goed wat ik moet zeggen… Nu dus wel; gewoon dank je wel!! En ik herkende het ook dat ik vaak vergeet om iemand een compliment te geven. Dan zie ik bv dat iemand naar de kapper is geweest, maar zeg ik er niets van. Is niet leuk voor de ander!

 • Wat een leuke tip, en wat zou de wereld er mooier uitzien als we elkaar allemaal complimenten gunnen. En nog mooier, als wij die complimenten kunnen ontvangen.

  Ik ga aan de slag met met mijn post-it!

  Liefs,

  Nicole

 • Het is inderdaad heel leuk om een compliment te mogen ontvangen. Alleen vind ik dat het minstens zo goed voelt, of zelfs nog beter, om complimenten te geven. Het is fijn om deze cadeautjes uit te kunnen delen en mensen op zo’n eenvoudige manier blij te maken. Want laten we eerlijk zijn, hoe moeilijk is het nou helemaal?

  Inge

 • Complimenten voor je mooie, inspirerende film!

 • Bianka schreef:

  Geloof het of niet maar in Nederland hebben we een “dag van de complimenten” en wel op 1 maart. Nederland zou Nederland niet zijn als we niet overal een dag voor zouden hebben 🙂
  Enerzijdes eigenlijk te gek voor woorden om daar een “dag” voor in het leven te moeten roepen. Anderzijds wel weer goed om mensen ervan bewust te laten worden.
  Want zeg nou zelf, ook al wimpelen we vaak die complimentjes die we krijgen af, het is toch heerlijk om een compliment te ontvangen! We weten er alleen niet zo goed mee om te gaan en springen dan maar in een soort verdediging en zwak je het af zoals Marian zegt.
  Dus laten we nu niet wachten tot 1 maart om een complimentje te geven maar begin er meteen mee. En als je op dit moment niemand in de buurt hebt om een complimentje aan te geven, dan doe je het toch gewoon tegen jezelf!

  Dit filmpje ben ik ooit tegen gekomen. Het is een beetje langdradig maar wel leuk.
  http://www.youtube.com/watch?v=BCVWVykjO0Y

  Bianka

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.