Prijs! Heb jij gewonnen?

Altijd al iets willen winnen? Wie niet! Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk.

Daarom kun je bij Justbeyou.nl elke maand gratis kans maken op een prijs.

En vanavond maak ik de winnaar bekend…

Grenzeloos – Kim Moelands 

Hoe het verder gaat met Kim lees je in Grenzeloos. Grenzeloos start een aantal jaar na de dood van Kims vriend Ron. Ze heeft haar vriend aan dezelfde ziekte verloren als zijzelf heeft: Cystic Fybrosis oftewel taaislijmziekte. Kim houdt het niet voor mogelijk maar wordt opnieuw verliefd op Jan.

Kim heeft het eerder met Ron meegemaakt en nu merkt ze het bij zichzelf. Haar longfuncie gaat zienderogen achteruit en ondanks alle behandelingen verbetert het niet.

Om kans te maken op het boek kon je vertellen wat voor jou grenzeloos is.

De winnaars van het boek zijn:

De winnaars zijn gekozen met random.org.

 

 

 

 

Laura schreef: 

Grenzeloos betekent voor mij:

zien/voelen dat we niet afgescheiden leven,diepe onderliggende banden met al het andere om mij heen. mijn eigen leven leven,mijn eigen grenzen bepalen en dus niet meedoen met andere.

Vorige week had ik les van mijn gitaarleraar, en hij vertelde openhartig over zijn dochter die deze ziekte heeft,Dus vind het wel toevallig dat ik nu dit mailtje krijg. ik weet er zelf weinig van af maar het lijkt me mooi om dit boek aan hem te kunnen overhandigen. Misschien dat ze zichzelf er in kunnen herkennen of steun kan geven.

Lieve groet,

Laura

Marijke schreef: 

Hallo,

Voor mij moet het gaan betekenen om eindelijk in relaties mijn grenzen aan te geven. Na een vreselijke moeilijke jeugd waarin alles gebeurde, wat er kan gebeuren, toch een fijn leven opgebouwd. Alleen een “kneus”in relaties. Ik blijf een ander het voordeel van de twijfel geven. Als iemand spijt heeft ga ik door de knieen en blijf niet bij mezelf, Blijf mijn hoofd stoten.
Ik voel mijn grenzen niet.
In het zakelijke is verstandelijk meestal genoeg. Dus grenzeloos……
Kus van ondanks alles een positief mens

Cobie schreef: 

Bijna 62 ben ik. Ik sta bijna op het punt om de grens over te steken. Sinds een aantal weken weet ik dat ik kanker heb en niet meer beter kan worden. Grenzeloos. De uitdaging is om iedere dag die ik krijg nog te vieren. Zo lang mogelijk genieten van mijn kleinkinderen. Met mijn dochter langzaam naar de grens schuivelen. Niet bang zijn, lieverd. Voorbij de grens is het licht.

Bedankt voor de reacties en jullie verhaal.

Gefeliciteerd met jullie prijs! Graag ontvang ik nog jullie adres zodat ik de boeken kan toesturen.

 


[social_warfare]


Tags

Grenzeloos, kim moelands


Misschien vind je dit ook leuk:

Prijs! Heb jij gewonnen?

Prijs! Heb jij gewonnen?

Ademloos – Kim Moelands

Ademloos – Kim Moelands
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>