Preview Gedachten en Mooie Momenten

Over gedachten valt veel te zeggen.

Je gedachten kunnen je behoorlijk saboteren.
Gelukkig heb je invloed op je eigen gedachten.
Je kunt ze dus ook op een positieve manier inzetten.

Als jij veel waarde hecht aan alle gedachten die continu door je heen schieten, zorg er dan in ieder geval voor dat het mooie, liefdevolle, milde en positieve gedachten zijn.
Sombere, negatieve, kritische, bozige, beoordelende gedachten maken jou tot een slachtoffer van je eigen geest.

Mijn droom komt uit door het uitgeven van het boek ‘Gedachten en Mooie Momenten’.

Het richten op positiviteit en het bijhouden/schrijven van positiviteit is de eerste stap die ik heb ondernomen op mijn weg naar het leren positief denken, het houden van mezelf en de start van Just Be You.nl. 

Wat ik vooral geleerd heb is het richten op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Je kan nl. nooit op een bestemming aankomen als je in je auto stapt en zegt: ‘ik wil niet naar Rome’.

Welke (kleine) actie kan jij vandaag nemen? Wat het ook is dat je bedenkt, begin er mee! Neem de beslissing en ga ervoor!

Het boek is bedoeld om je te richten op positiviteit en dankbaarheid. Lees de gedachten voor bewustwording en ga voor een opgewektere mindset! Schrijf je positieve ervaringen, wat je graag wilt bereiken in het boek.

Ik wil heel graag dat je het leest en er in schrijft om je te richten op positiviteit. Waar je je op richt dat groeit. Wie het eerste komt, die het eerste maalt. Grijp je kans. Onderstaand de link waar ik je wat meer vertel:
https://justbeyou.nl/gedachten-en-mooie-momenten/

Update: Inmiddels is ook van het succesvolle boek Gedachten en Mooie Momenten versie II verschenen, check het hier >>

Preview Gedachten en Mooie Momenten

Iedereen wil graag van een ander horen dat er van je gehouden wordt, dat ze trots op je zijn, dat je leuk bent en dat je goede dingen doet.
Maar voor dat goede gevoel ben je niet afhankelijk van anderen.
Start nog vandaag met al die dingen tegen jezelf te zeggen.

Wees trots op jezelf, hou van jezelf, vind jezelf goed genoeg en ervaar de vreugde, liefde en lichtheid die dat losmaakt in jezelf.

Leestip: Geef jezelf positieve energie met een Dankbaarheidsdagboek


Tags

gedachten, jezelf, niet afhankelijk van anderen, positief leven


Dit vind je misschien ook leuk:

 • Lieve C,
  Elke stap is er een, hoe klein ook. Een heleboel kleine stapjes zijn samen 1 grote stap.
  Dikke knuffel
  G

 • Heb ik allemaal geprobeerd. Maar het lukt nog steeds niet. Ik kom er achter dat ik nog steeds worstel met mijn verleden, PTSS. Hierdoor slaap ik heel slecht. Ik krijg een slaaptest. Ik wil aanvraag gaan doen voor EMDR. Ik ben nu 52 en wil rust krijgen in lichaam en geest.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >