35 Positieve Ochtend Affirmaties

35 Positieve Ochtend Affirmaties

Een affirmatie is een gedachte die je bewust kiest te denken. Je kunt ze lezen, opschrijven, via audio beluisteren of hardop uitspreken. Een positieve bevestiging is een positieve gedachte die je kiest om te denken en te herhalen. De Positieve Ochtend Affirmaties zijn speciaal ontworpen om je mind klaar te stomen voor een mooie en geweldige dag, zodat je je mooiste leven kunt leiden, wat er ook gebeurt gedurende de dag.

Ik hoop dat je hiervan genoten hebt. Laat me gerust jouw affirmatie weten in een reactie hieronder en inspireer hiermee ook weer anderen. 

Tot volgende week! Ik sluit graag af met mijn slogan:
Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Geniet en heb vertrouwen in wat kan zijn. 

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten. 

With love, 

Uitgelicht in deze aflevering:

35 Positieve Ochtend Affirmaties

Tags

affirmaties, bewustzijn, gedachten, mindset, positiviteiti, voorbeelden affirmaties


Misschien vind je dit ook leuk:

 • Wat een super podcast en wat een mooie affirmaties daar wordt je toch helemaal blij van en daar krijg ik echt energie van! Dank je wel lieve Marian ❤

 • Ik word blij van je mooie affirmaties. Er zijn er veel tussen waar ik ook in geloof! Voor mij is mijn mooie affirmatie. Is dit er goeie dingen op mijn pad komen. Waarom ik luister en lees naar jou mails is dat ik nog niet zo goed uit mijn woorden kom. Maar daar gaat verbetering in komen. Ik ben goed op weg naar de mogelijkheden die op mijn pad komen. Bedankt Marian!

 • Elsbeth Meijer schreef:

  Liefdevolle affirmaties….heel fijn om naar te luisteren….dank je wel!

  • Marian schreef:

   Lief dat je een reactie achterlaat, Elsbeth! Geen dank, heel graag gedaan ❤️

 • Dank je voor deze affirmatie hoop dat het me helpt laatste tijd erg onrustig
  Ben dankbaar voor elke nieuwe dag

  • Marian schreef:

   Geen dank, Annet. Heel graag gedaan! Lief dat je me het laat weten. Laat je me het weten of je er verder mee komt? ❤️

 • Marijke schreef:

  Dank je wel Marian, altijd blij om je bemoedigende woorden te horen.
  Ik ervaar ze als een boost

  • Marian schreef:

   Super om te lezen, Marijke. Lief dat je het laat weten. ❤️

 • Michaela schreef:

  Dankjewel voor deze positieve woorden

  • Marian schreef:

   Geen dank en heel graag gedaan, Michaela! Lief dat je het laat weten. ❤️

 • Bedankt voor de supermooie podcast!!!
  Dit maakt mij superblij en maakt vandaag heel mooi!!!

  • Marian schreef:

   Super lief dat je het laat weten, Lut!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

  17 tips Van Jezelf Houden
  >

  Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.