Portret van een vrouw – Jojo Moyes

Portret van een vrouwPortret van Vrouw
JoJo Moyes

Wauw vandaag kreeg ik het nieuwe boek van Jojo Moyes binnen; ‘Portret van een Vrouw’.

Zoals je misschien weet ben ik fan van de schrijfster van dit boek en een grote aanrader vind ik het boek: Voor Jou!

Een review zal ik zo spoedig mogelijk online zetten. Even me-time inplannen voor dit boek.

Portret van een Vrouw

Bestsellerauteur Jojo Moyes, bekend van ‘Voor jou’, ‘De laatste liefdesbrief‘ en ‘Vier plus één‘, heeft met ‘Portret van een vrouw’ opnieuw een meeslepende roman geschreven.

Terwijl de Eerste Wereldoorlog Frankrijk verscheurt en haar grote liefde Édouard vecht aan het front, is Sophie de steun en toeverlaat van haar familie. Wanneer in 1916 de Duitsers hun intrek nemen in het familiehotel dat Sophie runt met haar zus, raakt de Kommandant gefascineerd door Sophie en door het schilderij dat Édouard van haar maakte vóór de oorlog. Maar de aandacht van een Kommandant zet Sophie’s leven en reputatie op het spel…

Bijna een eeuw later krijgt Liv een schilderij van haar man David, vlak voor zijn plotselinge dood. Het betekent alles voor haar, want dit portret van een jonge vrouw is een herinnering aan hun gelukkige, korte samenzijn. Maar dan komt de donkere en door passie verscheurde geschiedenis van het schilderij aan het licht, en opeens dreigt Liv opnieuw alles kwijt te raken…

Over de schrijfster Jojo Moyes:

Jojo Moyes (1969) studeerde journalistiek aan Bedford New College. Na een jaar als verslaggever te hebben gewerkt in Hongkong, ging ze terug naar Engeland, waar ze sindsdien werkt voor The Independent. Van haar hand verschenen verschillende romans, die steeds lovend ontvangen werden door de pers. Met Verboden vruchten en De laatste liefdesbrief won ze de Romantic Novel of the Year Award.

Heb jij boeken gelezen van deze schrijfster? Wat vind je ervan? Leuk om je ervaring te lezen en plaats gerust een reactie hieronder.

 


Tags

boekentips, jojo moues, portret van een vrouw


Misschien vind je dit ook leuk:

Boekentips

Boekentips

Portret van een vrouw, review

Portret van een vrouw, review
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>