Boekentips

Boekentips

Heerlijk vind ik het om te lezen en ik wil mezelf hier weer wat meer tijd voor gunnen. Zelf heb ik een kobo e-reader en ook lid van Kobo via bol.com omdat ik dit zo makkelijk vind voor onderweg. Ook download ik veel via Kindle en lees deze op mijn telefoon. Lezen vind ik heerlijk en is mijn favoriete manier om mezelf te ‘voeden’, nieuwe ideeën te krijgen en inspiratie op te doen voor een mooier en gelukkig(er) leven.

Vaak wordt er hetzelfde geschreven maar net weer iets anders gebracht en uit elke boek haal ik wel iets. Deze take aways schrijf ik ook altijd op in een notitieboek.

Ik kreeg een vraag over boekentips en ik heb er zes voor je op een rijtje gezet. Ik zal trachten elke maand wat tips op een rijtje te zetten.

Heb jij een aanrader van een boek? Leuk als je onderstaand een reactie wilt achterlaten met je tip! Vind ik leuk om te zien ;-).

Boekentips – De besproken boeken:

Meer boekentips?

Ik heb mijn aanraders allemaal voor je in een overzicht gezet. Klik hier om deze te lezen…

Welk boek heeft jou enorm geïnspireerd of vooruit geholpen in het leven? Superleuk om dit te lezen en hiermee inspireer je ook weer anderen. Laat het mij gerust weten door een reactie achter te laten onder deze blogpost.

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. En heb vertrouwen in wat kan zijn.

Warme groet,
handtekening Marian

Gedachten en Mooie Momenten
.

Tags

boek, boekentips, Gedachten en mooie momenten, jaap bressers, jezelf, ki, review, stop, tip, Voor jou


Dit vind je misschien ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

optimisme en geloof in jezelf

>