Past pesto met zalm en champignons
Just Be You
Shares

Past pesto met zalm en champignons

PASTA PESTO MET ZALM EN CHAMPIGNONSVan een lekker bordje pasta kunnen we allemaal genieten. Maar wat als je aan het afslanken bent? Moet je dit bordje pasta dan laten staan? Helemaal niet! BodieBoost laat zien dat je succesvol kan afslanken én lekker kan blijven eten. Vandaag delen wij een van de populairste recept uit de online cursus: “in 10 weken succesvol afslanken”

Past pesto met zalm en champignons

Ingrediënten:

Zalmfilet (1 stuk)

volkorenpasta (2-3 handjes)

7 grote champignons

1 handje veldsla

1 eetlepel pijnboompitten

1 eetlepel pesto

Snufje zout en peper

Olijfolie

Bereiding:

  1. Kook de volkorenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de champignons en bak deze in olijfolie.
  3. Bak ook de zalmfilet in olijfolie.
  4. Giet de volkorenpasta af en mix dit daarna met de champignons.
  5. Prak de zalmfilet in stukjes en voeg deze bij de pasta.
  6. Voeg hier 1 eetlepel pesto, 1 eetlepel pijnboompitten, peper en zout aan toe.
  7. Serveer met een handje veldsla!

Families volgens de BodieBoost afslankmethode: 1x eiwitten – 1x koolhydraten – 1x groenten – 1x smaakmaker – 1x power

Dit is een gastblog van Carlijn Ottens, voedingsdeskundige

>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.