Mijn stedentrip Berlijn: Vlog 1

Afgelopen dinsdag 15 december, op de verjaardag van mijn oudste dochter, zijn we voor een paar dagen naar Berlijn geweest. Ik heb van deze dagen een vlog gemaakt. Even wennen om steeds de camera te pakken maar ik krijg zelf een grote glimlach als ik het terug zie 😉

Het was onwijs vermoeiend maar ik heb intens genoten en helemaal zo rond de kersttijd. Kijk je met mij mee?

We verbleven in het Hotel Sylter Hof Berlin wat met de metro en/of bus van het vliegveld heel goed te doen is. De reis heeft mijn dochter geboekt via Expedia.nl en is goed geregeld.

Stedentrip Berlijn vlog 1

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Welke stedentrip vind jij een aanrader? Leuk als dit wilt laten weten door hieronder een reactie achter te laten.

[social_warfare]


Tags

Berlijn, stedentrip Berlijn, vlog


Dit vind je misschien ook leuk:

 • Helaba Marian, Ik vind je vlog super gedaan !!
  Zo zie ik ook eens iets van buiten BelgiĂ« ;-)) !! Bedankt voor je inspanningen hieromtrent, alsook voor je andere gerealiseerde zaken van ‘Just Be You’ – ik heb er al veel aan gehad en heb hierdoor een aantal zaken kunnen verwerken uit mijn verleden om hiermee klaar te zijn, zodat ik als een feniks een nieuwe versie van mezelf kan creĂ«ren in 2016.

  Vele groetjes, Conny.

 • Super leuk gedaan . Ziet er gezellig uit ! Fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2016

 • Rosalie schreef:

  Superleuk gedaan! Ben benieuwd naar dag 2!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Ontdek de shop met producten voor een gezonde dosis

  optimisme en geloof in jezelf

  >