Mijn geluksmomenten #11

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Aruba geluksmomenten

Nog even met zijn allen naar Happy Hour op Moomba Beach in Aruba.

geluksmomenten Facetime

Techniek staat voor niets! Even FaceTime met mijn gezin en mijn schoonmoeder
begrijpt niet ‘dat dat allemaal maar kan’ 😉

Geluksmomenten Aruba

Dan is het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Nog net even genieten van de
ondergaande zon, temperatuur en de palmbomen maar ook weer fijn om naar huis
te gaan.

geluksmomenten

Thuis een bloementje aantreffen.  Zo lief!

geluksmomenten Pipi Langkous

In de stad lopen en dit bord zien. De allereerste keer dat ik met mijn oudste dochter
naar een schouwburg ging was naar  Pipi Langkous. Wat was ik gelukkig dat ik haar hier
mee naar toe kon nemen. Zelf heb ik dit soort dingen niet gehad in mijn jeugd.
Ik zag het bord en een grote glimlach verscheen op mijn gezicht.

geluksmomenten

Lekker weer in de armen van mijn mannetje.

geluksmomenten

Wie niet duidelijk zegt wat hij wil, krijgt meestal iets anders. Een mooie uit de
coaching kalender 2014. Dit is de kalender >>>

Inspiratieochtend

Wat een mooie vrouwen op de inspiratie ochtend bij mij aan de keukentafel!
Dank jullie wel, ook ik heb geleerd van jullie.
Een nieuwe datum is alweer gepland >>> ( nog drie stoelen beschikbaar 😉 )

geluksmomenten

Eind van de middag nog even een wijntje gedronken bij brasserie de Zalm in Gouda.
Genoten van alle lichtjes. Ik kan zo genieten van de lichtjes overal.
In de Zalm zijn er nog foto’s gemaakt maar deze heb ik nog niet gezien. Deze foto
is wel eigendom van de Zalm.

geluksmomenten

Zondag, relax dag! Heerlijk.

Wat zijn jouw geluksmomenten geweest?


Tags

elke dag een foto, geluk, geluksmomenten


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Download Gratis 17 Tips Van Jezelf Houden

17 tips Van Jezelf Houden
>

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Natuurlijk, Marian'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacy.