Mijn geluksmomenten #10

Je hebt vaak veel geluksmomenten maar daar sta je vaak niet zo bij stil. Ik leg mijn geluksmomenten elke week vast op op camera. Ik ben gek op foto’s alleen moet ik nog even leren om veel meer foto’s te maken en dit gaat tegenwoordig zo makkelijk..

Waarom geluksmomenten vastleggen?

Veel mensen vinden het makkelijker om negatief te praten in plaats van positief te praten, negatieve dingen te zien in plaats van het positieve. Door je te richten op het positieve zal je er meer van ervaren. Waar je je op richt dat groeit! Iedereen heeft geluksmomentjes voor de één hoeft dit moment niet bijzonder te zijn maar voor de ander kan het van alles betekenen.

Je zult je dankbaarder voelen, richten op de schoonheid van kleine dingen en daardoor weer gelukkiger voelen. Ik wil me richten om te kijken naar de mooie dingen in het leven en vaak zijn deze klein. Vaak plaats ik ook foto’s op Instagram. Volg je mij daar al? Mijn naam op Instagram: justbeyounl

Geluksmomenten

Liza kreeg een bui. Ze klopte vroeg op mijn slaapkamer deur. We gaan langs het strand
wandelen. Deze foto is om 8.00 ’s ochtends genomen en we hadden al een stuk gelopen.
Na de foto een heerlijke duik. De temperatuur is zo lekker!

Geluksmomenten
Wist je dat je Aruba ook heel leuk kan winkelen? Ik wilde graag wat elegantere slippers
ipv mijn birckestocks. Deze lopen echt geweldig. #flojos

geluksmomenten

Eten op het strand met de ondergaande zon. Volgens mij kan je me niet blijer maken.

geluksmomenten met Tania Bongers

Op het strand van Aruba ontmoet ik Tania Bongers. Tania is auteur van het boek
De dag dat ik doodging‘. Wat een bijzondere en leuke ontmoeting. Ik ga het boek zeker lezen.
Haar lieve schat van een dochtertje ook ontmoet ;-).

geluksmomenten

Het zal je misschien niet ontgaan zijn maar idd I Love Aruba en ik kom zeker nog een
keer terug naar dit mooie eiland.

IMG_0811

Als dessert cashew cake genomen. Heel machtig maar oh zo lekker!

geluksmomenten

Naar de noord kant gereden van Aruba. Wat een schoonheid heeft dit gebied. Een
compleet reisverslag zal nog volgen.

Volgende week weer back home, ook weer fijn. Lekker bij mijn manlief en kids!

Wat zijn de geluksmomenten van jou geweest?

Tot volgende week.

Warme groet,
handtekening Marian


Tags


Misschien vind je dit ook leuk:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Gratis Meditatie voor Loslaten Just Be You

Download Gratis Mediatie Loslaten van Angst,
Zorgen en Stress

>